Imaginea postată de Ştefan Bănică Jr. de ziua lui. Câţi ani împlineşte, de fapt. Lavinia Pîrva, o norocoasă

Nicu Stan 18.10.2021, 14:52
Imaginea postată de Ştefan Bănică Jr. de ziua lui. Câţi ani împlineşte, de fapt. Lavinia Pîrva, o norocoasă

Astăzi este ziua de naștere a lui Ștefan Bănică Jr. Artistul împlinește 54 de ani. Cu această ocazie, îndrăgitul actor a postat o fotografie uluitoare pe pagina proprie de Instagram. Din acestă poză se poate trage concluzia că Lavinia Pârva este întradevăr o femeie norocoasă.

Ștefan Bănică împlinește 54 de ani, însă nu arată deloc asta. ”Nu știu dacă arăt de 30, dar eu așa mă simt”

Ștefan Bănică împlinește azi, 18 octombrie, 54 de ani. Cu această ocazie cântărețul a postat pe pagina proprie de Instagram o fotgrafie în dreptul căreia a scris simplu: ”54”.

În fotografie, Ștefan Bănică, tot numai un zâmbet poarta un tricoul alb, o jachetă albastră și blugi albaștri. Ce te izbește de cum privești fotografia însă este neconcordanța dintre vârstă și felul în care arată artistul. Dacă nu l-am fi cunoscut, nimeni nu i-ar fi dat mai mult de 25 de ani îndrăgitului cântăreț, atât de bine arată.

Stefan Banica a implinit 54 de ani
Stefan Banica a implinit 54 de ani

Câți fani au apreciat fotografia și mesajul actorului

Fotografia a fost apreciată la adevăratat ei valoare. În doar trei ore de la postare, fotografia și mesajul lui Ștefan Bănică a fost apreciate de aproape 3.300 de oameni, iar mesajele de La mulți ani! au curs.

”Printre sutele de mesaje de La mulți ani! se regăsește și cel de la Monica Anghel, care i-a scris lui Ștefan Bănică JR.: ”La multi ani frumosi si buni dragul meu prieten”.

Ștefan Bănică, ocupat cu filmările la X Factor

În prezent, Ștefan Bănică filmează pentru show-ul de la Antena 1- X Factor, care va fi  difuzat  lunea și vinerea, începând cu orele 20:30. Concursul de talente a trecut de etapa de bootcamp şi se apropie de filmările finale.

Astfel, Cel mai probabil, îndrăgitul jurat de la X Factor va sărbători în familie împlinirea a 54 de ani. De asemenea, din cauza pandemiei, Ștefan Bănică a fost nevoit să ia o pauză de la concerte. Cu toate astea, există posibilitatea să reia seria de spectacole de Crăciun sau pe cele din proiectul „Super Party in the Park”.

Ștefan Bănică știe cât de bine rată

Pe de altă parte, Ștefan Bănică Jr. este conștient cât de bine arată și a spus-o chiar el cu gura lui, mai acum câțiva ani.

”Am 50 de ani, dar mă simt de 30. Nu știu dacă arăt de 30, dar eu așa mă simt. Nu are importanță pentru tine cum arăți, pentru tine are importanță cum te simți. Nu spun că nu trebuie să ai grijă de tine. Dar e important ca spiritul să fie tânăr. Spiritul nu poate îmbătrâni decât dacă îl constrângi. La noi, la actori, este o vorbă: atât timp cât nu moare copilul din tine rămâi tânăr”, spunea Ștefan Bănică Jr, pe vrmea când avea 50 de ani, la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe