Cât plătește pensie alimentară Ștefan Bănică. Jr. pentru Violeta, fiica lui și a Andreei Marin

Nicu Stan 09.10.2021, 23:56
Cât plătește pensie alimentară Ștefan Bănică. Jr. pentru Violeta, fiica lui și a Andreei Marin

S-a aflat cât plătește pensie alimentară Ștefan Bănică. Jr. pentru Violeta, fiica actorului și a Andreei Marin. Andreea Marin și Ștefan Bănică au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la vremea respectivă, însă căsătoria lor nu a rezistat, astfel că fiecare au luat-o pe drumuri separate, iar Violeta a rămas alături de mama ei.

Câtă pensie alimentară îi plătește Ștefan Bănică Violetei, fiicei pe care o are cu Andreea Marin.

Ștefan Bănică și Andreea Marin au format un cuplu pentru aproximativ 7 ani, iar în urma căsătoriei a rezultat Violeta, fiica cuplului, care după despărțire a rămas lângă mamă. Acum s-a aflat ce pensie alimentară plătește lunar Ștefan Bănică Jr. pentru Violeta, fiica lui și a Andreei Marin.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au fost căsătoriți între anii 2006 și 2013. Violeta s-a născut în anul 2007, iardupă doar câțiva ani, frumosul cuplu anunța divorțul.

Stefan Banica ii plateste pensie alimentara Violetei
Stefan Banica ii plateste pensie alimentara Violetei

Cu cine mai are Ștefan Bănică un băiat mare

Înainte de relația cu prezentatoarea TV, cântărețul s-a iubit cu Camelia Constantinescu, cea cu care mai are un fiu, Radu Ștefan. Până să împlinească vârsta de 18 ani, fiul mai mare al lui Ștefan Bănică a primit 1500 de euro pe lună drept pensie alimentară de la tată lui.

Potrivit unui algoritm, Violeta ar primi o sumă silimară lunar drept pensie alimentară, respectiv 1500 de euro, potrivit bzi.ro.

Cine trebuie să plătească pensie alimentară

Pensia alimentară poate fi primită de către un minor, după ce un părinte este decăzut din drepturile părintești. Pensia alimentară se calculează în funcție de numărul de copii pentru care se plătește pensia, precum și în funcție de veniturile nete ale persoanei în cauză, de care aceasta dispune.

În plus, acestea nu includ orele suplimentare, indemnizațiile de deplasare, de concediere, de transfer și salarii compensatorii. De asemenea, potrivit legii, pensia alimentară nu poate fi mai mare de jumătate din veniturile nete al persoanei care o plătește.

În funcție de numărul de copii pentru care este acordată, pensia alimentară reprezintă:

– până la ¼ din venitul net lunar pentru 1 copil;

– până la ⅓ din venitul net lunar pentru 2 copii;

până la ½ din venitul net lunar pentru 3 sau mai mulți copii.

Andreea Marin se sfătuiește cu Violeta

”Suntem prietene și mereu stăm la șuetă, ca fetele. E vârsta ei de care mă bucur cel mai mult, recunosc. Deja mă pot sfătui cu ea, dar uneori sunt întrebări la care eu nu am răspunsuri și ea le are.

E cât mine de înaltă. Încă nu avem pretendenți, dar mă aștept, mă pregătesc. Deocamdată, Violeta e destul de rușinoasă ca să primească sfaturi, dar cred că va veni vremea, cred eu, când vom ajunge și la acest subiect, deschis, nu trebuie să existe reticențe aici!”, a declarat Andreea Marin la Prima TV.

Urmăriți Impact.ro și pe