Imaginea cu Simona Halep pe care puțini se gândeau că o vor vedea vreodată. Ce se întâmplă cu sportiva după operație

Andra Daoud 20.09.2022, 08:10
Imaginea cu Simona Halep pe care puțini se gândeau că o vor vedea vreodată. Ce se întâmplă cu sportiva după operație

La scurt timp după ce a divorțat de Toni Iuruc, Simona Halep s-a operat la nas. Sportiva a declarat că avea nevoie de această intervenție chirurgicală, dar a făcut-o și în scop estetic și că a decis să nu mai amâne momentul, după ce problemele de respirație i s-au agravat. Chiar dacă mulți se așteptau ca Simona Halep să ia o pauză de la social media cât timp se reface, sportiva și-a surprins urmăritorii cu o fotografie postată pe Instagram.

Imaginea cu care Simona Halep și-a surprins fanii

Simona Halep a trecut recent printr-o operație la nas, pentru a rezolva unele probleme de respirație, dar și de ordin estetic. Jucătoarea de tenis a profitat de faptul că nu va mai participa la competiții în acest an pentru a face intervenția chirurgicală pe care o amâna de multă vreme. Sportiva le-a dat vestea celor care o urmăresc chiar de pe patul de spital și a postat atunci o fotografie cu ea proaspăt ieșită din operație.

La câteva zile după ce s-a operat, Simona a revenit pe Instagram. Cei care se așteptau ca sportiva să stea o perioadă departe de social media, cât timp se reface, au fost plăcut surprinși să o vadă. Simona a postat un selfie de acasă, în care apare zâmbitoare. „Avem întotdeauna un motiv de a zâmbi. Bună dimineața, luni”, a scris sportiva în vârstă de 30 de ani în dreptul fotografiei.

Simona apare cu un zâmbet larg pe față, în ciuda momentelor dificile prin care a trecut în ultima perioadă. Jucătoarea de tenis nu pare să fie deranjată nici de faptul că încă are bandajul de la operație la nas.

Imaginea cu Simona Halep pe care putini se gandeau ca o vor vedea vreodata. Ce se intampla cu sportiva dupa operatie
Imaginea postata de Simona Halep pe Instagram

Cât durează recuperarea

Operația la nas o va ține pe Simona Halep departe de terenul de tenis timp de trei luni. Sportiva nu va mai participa la niciun turneu până la finalul anului, pentru că atât durează recuperarea.

„Când am pierdut la US Open, mi-am dat seama că sunt complet epuizată mental. Având probleme de respirație de mulți ani deja, care s-au înrăutățit, am decis să mă supun sfaturilor medicilor și să fac operația necesară.

Nu aș fi putut să o fac mai devreme, pentru că nu am găsit trei luni libere pentru recuperarea de după, întrucât tenisul mi-a fost prioritatea numărul unu.

Dar am simțit că e timpul potrivit să o fac și, de asemenea, să fac ceva pentru mine, personal. De aceea am făcut și operația estetică, pe care voiam să o fac de mult, pentru că nu îmi plăcea nasul meu deloc”, a transmis Simona pe rețelele sociale, imediat după operație.

Urmăriți Impact.ro și pe