Imaginea cu care Tom Cruise și-a șocat fanii. Celebrul actor este transformat: „Ce-i cu pomeţii de babuin umflat?”

Cătălina Burghelea 12.10.2021, 11:10
Imaginea cu care Tom Cruise și-a șocat fanii. Celebrul actor este transformat: „Ce-i cu pomeţii de babuin umflat?”

Celebrul actor Tom Cruise i-a luat prin surprindere pe fanii sportului, sâmbătă seara, când a ieșit la un joc de baseball în San Francisco, SUA, alături de fiul său, Connor. Vedeta seriei de filme „Misiune imposibilă” a stat în mulțime, la Oracle Park, pentru a se bucura de spectacolul de pe terenul de baseball. Însă, un alt lucru a atras atenția fanilor actorului. Fața lui Tom Cruise arăta ciudat.

Tom Cruise are operații estetice?

În fotografiile și filmările apărute în mediul online, Tom Cruise, în vârstă de 59 de ani, poate fi văzut că se bucură de moment, zâmbește larg și își face timp pentru a discuta cu faniii săi. Actorul a fost îmbrăcat într-o jachetă bleumarin matlasată, în timp ce Connor, în vârstă de 26 de ani, care locuiește în Florida, purta o șapcă de baseball și o glugă neagră.

Dincolo de zâmbetul larg afișat, Tom Cruise pare că nu mai este el. Celebrul actor este complet schimbat la față. Fanii bagă mâna în foc că şi-a făcut operaţii estetice. Comentariile răutăcioase nu l-au ocolit pe Cruise, unii utilizatori de internet declarând că acesta are „pomeți de babuin umflat”.

Imaginea care i-a pus pe jar pe fanii actorului

Tom Cruise a apărut la meciul de baseball de sâmbătă seara cu o înfăţisare total ciudată. Imediat au început speculațiile privind operațiile estetice pe care și le-a făcut actorul de la Hollywood.

În vârstă de 59 de ani, starul a apărut umflat la faţă în timp ce privea meciul dintre Los Angeles Dodgers şi San Francisco Giants, din tribune.

Comentarii răutăcioase la adresa noului look al starului de la Hollywood

O serie de fotografii şi clipuri cu Tom Cruise în timp ce zâmbea şi le făcea cu mâna fanilor a circulat pe reţelele de socializare, iar unii dintre comentatori au reacționat la noul look.

„Ce-i cu pomeţii de babuin umflat?”, a scris un utilizator al reţelei Twitter.

„Ce ţi-ai făcut la frumoasa ta faţă? Am fost atât de dezamăgit când te-am văzut în tribune la meciul cu Dodgers. Nu-ţi mai pune mizerii în faţă, pe rog”, îl ceartă un fan.

„Tom şi-a făcut ceva la faţă sau s-a îngrăşat puţin. Dar este tot Tom al nostru”, scrie un altul.

Unii dintre utilizatori, vizibil șocați că cel transformat la față poate fi idolul lor, au afirmat că seamănă mai mult cu o sosie.

Întrebat de jurnalistul sportiv Amy Gutierrez cu ce echipă ține – Dodgers sau Giants – Tom Cruise a răspuns diplomatic:

„Sunt un fan al baseball-ului”.

Apariție rară alături de fiul său

Apariția celor doi în public este rară, în ciuda legăturii lor strânse. Tom l-a adoptat pe Connor, dar și pe sora lui mai mare (Bella) în timpul căsătoriei sale de 11 ani cu Nicole Kidman.

În timp ce Connor a rămas în SUA, Bella, în vârstă de 28 de ani, locuiește acum în Croydon, Londra, împreună cu soțul ei, Max Parker.

Cei doi copii din căsnicia cu Nicole Kidman fac parte din Biserica Scientologică

Vorbind pentru publicația The Sun în 2019, Nicole Kidman a făcut dezvăluiri emoționante despre copiii ei mai mari și despre decizia lor de a-și urma tatăl în Biserica Scientologică.

„Maternitatea este o călătorie”, a spus ea. „Îți dă emoții incredibile, indiferent dacă ești mamă adoptivă sau naturală. Ceea ce are nevoie un copil este dragostea.

A fost decizia lor să fie scientologi. Treaba noastră ca părinte este să oferim mereu dragoste necondiționată”.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...