Imaginea cu care Simona Halep și-a speriat fanii. Detaliul observat de mulți pe contul sportivei. „Ce a pățit?”. Foto

Andrei Simion 24.11.2022, 15:55
Imaginea cu care Simona Halep și-a speriat fanii. Detaliul observat de mulți pe contul sportivei. „Ce a pățit?”. Foto

Simona Halep a publicat pe o rețea socială o imagine cu care și-a speriat fanii. Numeroase persoane au observat un detaliu îngrijorător pe contul sportivei în vârstă de 31 de ani, care a fost suspendată provizoriu pentru dopaj.

Cum și-a speriat Simona Halep fanii

Simona Halep și-a speriat fanii cu o imagine pe care a publicat-o pe o rețea socială, în contextul în care campioana s-a confruntat în ultima perioadă cu situații nefericite – divorțul de omul de afaceri Toni Iuruc și faptul că a fost depistată pozitiv la un control anti-doping.

„Pacea începe cu un zâmbet!”, a scris Simona Halep în descrierea fotografiei, pe Instagram, citând-o pe Maica Tereza.

„Ce a pățit la ochi? Sau arată așa din cauza unghiului fotografiei?” și „Oau, ce supărată e!”, au fost două dintre reacțiile utilizatorilor Twitter, la aceeași fotografie.

Imaginea cu care Simona Halep si-a speriat fanii. Detaliul observat de multi pe contul sportivei. „Ce a patit?”. Foto
Simona Halep, imaginea cu care si-a ingrijorat fanii

Simona Halep riscă până la patru ani de suspendare

Simona Halep se pregătește pentru procesul cu Agenția Internațională pentru Integritate a Tenisului (ITIA). Cazul va fi judecat la un tribunal independent din Londra, Sport Resolutions. Fostul lider WTA riscă să fie suspendată între doi și patru ani, după ce a fost depistată pozitiv cu substanța interzisă Roxadustat.

În cazul în care nu va fi mulțumită de hotărârea pe care o va pronunța tribunalul independent din Londra, Simona Halep ar putea să se adreseze Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS).

Simona Halep și-a încheiat sezonul în circuitul WTA după ce a suferit o intervenție chirurgicală la nas. Însă, jucătoarea de tenis a anunțat că va participa la două turnee demonstrative ce vor avea loc luna viitoare: Africa Cares, organizat pe 3 și 4 decembrie, în Johannesburg, și World Tennis League, organizat în perioada 19 – 24 decembrie, în Dubai.

Numele Simonei Halep apare în continuare pe lista jucătoarelor de la Johannesburg, dar organizatorii de la World Tennis League au făcut o modificare importantă. Sportiva nu va mai fi prezentă la Dubai, în contextul scandalului de dopaj.

Urmăriți Impact.ro și pe