Imaginea care face înconjurul planetei. Cum a fost surprins Ion Țiriac lângă Serena Williams

Gabriel Peneș 03.06.2021, 12:09
Imaginea care face înconjurul planetei. Cum a fost surprins Ion Țiriac lângă Serena Williams

Două „tabere” aflate în război mediatic s-au aflat mai aproape ca niciodată. Imaginea care face înconjurul planetei. Cum a fost surprins Ion Țiriac lângă Serena Williams în timpul unei partide de la Roland Garros. Turneul de Grand Slam din capitala Franței a prilejuit un duel al campioanei americane cu Mihaela Buzărnescu, în turul 2 al competiției. Serena a învins în 3 seturi, 6-3, 5-7, 6-1. Dar partida a prilejuit și o „întâlnire” apropiată între americană și miliardarul român cu care se află în conflict.

Ion Țiriac, surprins lângă Serena Williams

Turneul de la Roland Garros continuă în aceste zile cu un număr limitat de spectatori în tribune, însă o imagine face înconjurul planetei în acest moment. Ion Țiriac a fost surprins lângă Serena Williams, în timpul partidei din turul 2 pe care jucătoarea americană a disputat-o contra româncei Mihaela Buzărnescu. După un meci mai echilibrat decât se aștepta, Serena s-a impus în 3 seturi, scor 6-3, 5-7, 6-1. Este a doua româncă pe care campioana americană a scos-o din competiție. În primul tur, „victimă” i-a fost Irina Begu, pe care a învins-o în doar două seturi, 7-6, 6-2.

Dar unul dintre punctele de atracție ale partidei contra lui Miki Buzărnescu s-a aflat în altă parte. Din loja pe care o deține în tribunele arenei centrale de la Roland Garros, a urmărit partida nimeni altul decât Ion Țiriac. Milardarul român se află de mai multă vreme într-un „război” al declarațiilor cu familia Williams.

Totul a început înainte de partida Serenei contra Simonei Halep de la ediția din acest an Australian Open. Atunci, Țiriac a făcut mai multe afirmații despre vârsta și „gabaritul” americancei, sfătuind-o să se retragă. Spusele sale au inflamat „tabăra Williams”, soțul Serenei, Alexis Ohanian, dând o replică jignitoare la adresa fostului mare jucător de tenis român.

Cei doi se află în plin război al declarațiilor

La vârsta și greutatea ei, nu se mai mișcă pe teren ca acum 15 ani. Serena Williams a fost o jucătoare senzațională. Dar dacă ar avea o minimă decență ar trebui să se retragă!” au fost cuvintele lui Ion Țiriac de la TVR 1, ce au declanșat acest scandal monstru.

La scurtă vreme, a venit și replica lui Alexis Ohanian, soțul Serenei. Acesta nu s-a ferit să-l facă pe Țiriac „albie de porci”, reacția sa fiind criticată, ulterior, în mediul online. „A trebuit să-l caut pe Google…se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn” și „E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac”, a scris soțul Serenei pe Twitter, printre altele. Țiriac nu a contraatacat, dar au făcut-o Ion Ion Țiriac, fiul său cel mare și Ilie Năstase, prietenul „ de cursă lungă” al magnatului. Și ca să nu rămână datoare nici ea, Serena a refuzat să participe la turneul de la Madrid, patronat de Țiriac. Miercuri, însă, la Rolland Garros, cei doi s-au aflat „periculos” de aproape, chiar dacă din posturi total diferite, jucător-spectator.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....