Imaginea care a apărut pe contul Alinei Sorescu după ce Alex Ciucu a luat fetițele la el. Cei doi soți sunt în continuare la cuțite în fața instanței

Badea Violeta 20.03.2023, 21:07

În urmă cu doar câteva zile, Alina Sorescu a primit o lovitură dură din partea magistraților. Aceștia au hotărât să acorde custodie comună, astfel că fetițele sale, Carolina și Raisa, sunt nevoie să locuiască o săptămâna cu mama și o săptămână cu tata. Ieri, designerul a mers să le preia pe cele două copile, așa că întreaga țară se întreabă cum se simte cântăreața. Momentan, vedeta a evitat orice comentariu pe această temă, însă a ales să publice o imagine pe contul său de Instagram.

Fotografia publicată de Alina Sorescu pe Instagram

Alina Sorescu trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Zilele trecute, solista a aflat că magistrații au decis ca fetițele sale să locuiască o săptămâna cu ea și o săptămână cu tatăl lor, Alexandru Ciucu. Vestea nu i-a picat deloc bine cântăreței, care și-a exprimat nemulțumirea prin intermediul rețelelor sociale.

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mamă și o săptămână la tată.

Voi lupta de aceasta dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut”, a scris Alina Sorescu, pe pagina ei de Instagram.

Ieri, a venit momentul ca designer-ul să ia fetițele, iar în presă au apărut imagini emoționante. Alinei Sorescu și-a îmbrățișat copilele, iar tristețea i se putea citi pe chip.

Citește și Cum se consolează Alina Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu. „El e de nădejde”!

Alina Sorescu, cu zambetul pe buze
Alina Sorescu, cu zambetul pe buze

Cum s-a pozat vedeta

În ciuda ultimelor evenimente din viaţa sa, Alina Sorescu și-a găsit puterea de a zâmbi, cel puțin pentru o fotografie. În urmă cu puțin timp, cântăreața a publicat pe Instagram o fotografie cu ea și nu pare afectată de ceea ce i se întâmplă. Totuși, admiratorii îi știu situația și o încurajează continuu. „Fii puternică”, i-a transmis o fană Alinei Sorescu.

Recent, cântăreața a redactat și o declarație a avocatei sale, care luptă să obțină o victorie în instanță. Iată ce spune Nicoleta Popa despre decizia luată de judecători:

„Declarația avocatei mele Nicoleta Popescu este următoarea:

„Soluția nu are o baza legală, nu ia în considerare drepturile și interesele minorelor și ale mamei, va afecta echilibrul emoțional al fetițelor și este total nepractică, fiind de natură a perpetua și accentua situația tensionată dintre părți, ceea ce în mod evident este contrar intereselor minorelor.””, a scris artista în mediul online.

Citește și Decizie neașteptată în cazul custodiei fetițelor Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu. Artista e la pământ. „Nu va fi ușor”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...