Imagine adorabilă cu fiul lui Ștefan Bănică Jr și al Laviniei Pîrva. Fanii rar îl văd așa. FOTO

Ioana Bucur, Ștefan Olteanu 02.09.2021, 21:11
Imagine adorabilă cu fiul lui Ștefan Bănică Jr și al Laviniei Pîrva. Fanii rar îl văd așa. FOTO

Toți ochii sunt pe ei, însă reușesc să își trăiască viața discret, bucurându-se din plin de fiecare moment petrecut alături de băiețelul lor. Recent, admiratorii cuplului au avut parte de o surpriză de la vedete – o imagine inedită, nemaivăzută până acum, cu micuțul Alexandru.

Cum a fost surprins Alexandru, fiul lui Ștefan Bănică Jr și al Laviniei Pîrva

Este foarte activă pe rețelele de social media, însă are mare grijă când vine vorba despre expunerea familiei sale. În ciuda faptului că mulți ar vrea să tragă cu ochiul în viața celebrului cuplu, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr apar foarte rar împreună, atât la evenimente cât și online, iar fiul lor, Alexandru, este ascuns cu măiestrie de obiectivele aparatelor de fotografiat și filmat.

Cu toate astea, din când în când, vedeta le oferă celor care îi urmăresc activitatea pe platformele de social media câte o imagine cu băiețelul. S-a întâmplat recent, când fiul lui Ștefan Bănică Jr și al Laviniei Pîrva și-a făcut apariția într-un InstaStory postat de ea.

Copilul a fost surprins într-o ipostază tipică anilor copilăriei, jucându-se în voie în aer liber.

Imagine nemaivăzută cu fiul lui Ștefan Bănică Jr și al Laviniei Pîrva
Imaginea postată de Lavinia Pîrva

Cu cine seamănă Alexandru

Într-un interviu acordat recent unui post de televiziune, Lavinia Pîrva a „dat din casă”, dezvăluind cu cine seamănă, de fapt, fiul ei și că între ea și soțul ei există o diferență majoră de atitudine față de fiul lor.

„Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, a spus Lavinia Pîrva în cadrul unui interviu pe care l-a oferit la Prima TV.

Ștefan Bănică este un tată mândru. Artistul mai are o fiică, pe Violeta, din căsnicia sa cu Andreea Marin, și un fiu care îi calcă pe urme, Radu Ștefan, din relația pe care a avut-o cu o altă femeie, Camelia Constantinescu. Băiatul lui cel mare a făcut furori după ce a început să apară în public. A pășit pe scenă alături de tatăl lui și a devenit concurent la emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, unde a avut și o apariție la „Chefi la cuțite”.

„Copiii sunt prioritatea mea indiferent ce se întâmplă cu viaţa mea. Faptul că nu apar la televizor cu ce fac eu alături de copiii mei, cum îmi petrec timpul cu ei, ce cadouri le fac nu înseamnă că nu sunt un tată bun”, a spus Ștefan Bănică, într-o emisiune TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...