Lavinia Pîrva l-a arătat lumii pe fiul ei și al lui Ștefan Bănică. Fanii, cuprinși de mirare. ”Cu cine seamănă așa blonduț?”

Nicu Stan 17.08.2021, 19:19

Lavinia Pîrva l-a prezentat lumii pe fiul ei și al lui Ștefan Bănică. Fanii au rămas mirați, întrucât micuțul este blonduț, în timp ce părinții lui sunt mai mult bruneți. Despre Ștefan Bănică se știe că preferă tot timpul să-și țină viața personală departe de atenția publicului, însă recent și-a uimit fanii cu o imagine rară.

Lavinia Pârva și-a supărat fanii virtuali. Ce fotografie a postat cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. și-a prezentat fanilor pe fiul lor, cel mai mic copil al cântărețului. Se cunoaște faptul că artistul preferă să își țină viața personală departe de ochii publicului, numai că de data asta a postat pe rețeaua de socializare o imagine rară.

Astfel, Ștefan Bănică apare alături de Violeta, unica sa fiică, pe care o are cu Andreea Marin, iar la doar câteva zile distanță, Lavinia a făcut publice noi imagini și cu mezinul artistului.

Alexandru apare numai cu spatele la poze, niciodata cu fata
Alexandru apare numai cu spatele la poze, niciodata cu fata

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică nu vor să-și expună copilul

Lavinia și Ștefan nu vor să-și expună fiul de doi anișori, pe rețelele de socializare, însă mândra mămică nu se prea poate abține și foarte rar mai publică câte o imagine cu fiul ei, cu Alexandru. Însă, în fotografiile publicate nu i se vede niciodată chipul micuțului, ceea ce îi deranjează pe fani.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când Lavinia Pârva l-a scos pe micuț la o plimbare prin parc. Acolo, Lavinia Pârva l-a filmat pe fiul ei în timp ce aleargă și admiră lacul plin cu nuferi.

Gestul care i-a înfuriat pe fani

Însă, gestul făcut de soția lui Ștefan Bănică i-a înfuriat pe fani, care au criticat-o aspru pe brunetă. Aceștia nu înțeleg de ce mai postează poze cu el, dacă nu vrea să-l arate așa cum este.

Pe de altă parte, din fotografiile postate se poate observa că fiul cel mic al lui Ștefan Bănică se schimbă de la o zi la alta. Se poate vedea că s-a înălțat mult și că este plin de energie.

Fanii virtuali nu înțeleg cu cine seamănă Alexandru

În plus, fanii sunt uimiți de faptul că micuțul este blonduț și se tot întreabă cu cine seamănă. Dar poate ca și în cazul celorlalți frați ai lui, Violeta și Radu, a moștenit ochii albaștri și tenul deschis al bunicii lui, ai mamei lui Ștefan Bănică.

”Omulețul crește mare, sănătos și frumos. Chiar dacă se vede doar din…spate”, ”Arată-l că este frumos”, ”Băiețelul este șaten, tenul alb. Cu cine seamănă oare din familie?”, Asa blondut???”, ”Și el are ochii albaștri ca frații lui”, ”Cu cine seamănă copilul tău blond?”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor Lavinei Pîrva.

Urmăriți Impact.ro și pe