Imagine nemaivăzută cu chef Florin Dumitrescu, de acum 7 ani, de la cununia civilă. Mesajul impresionant, transmis de juratul Antena 1 soției sale

Iancu Andreea 08.05.2020, 16:52
Imagine nemaivăzută cu chef Florin Dumitrescu, de acum 7 ani, de la cununia civilă. Mesajul impresionant, transmis de juratul Antena 1 soției sale

Este unul dintre „durii” din juriul Chefi la Cuțite, însă în realitate Chef Florin este un romantic incurabil. Acesta nu se ferește să își arate dragostea pe care o poartă soției sale. Într-o postare pe unul dintre conturile sale de socializare, chef Florin se bucură de aniversarea a șapte ani de la cununie.

Cum au petrecut soții Dumitrescu cununia civilă

Anul 2013 a reprezentat pentru Florin Dumitrescu și Cristina Sima un moment de intensitate maximă. Cuplul a celebrat cununia civilă alături de familie la Escargot, locul în care îndrăgostiții s-au și cunoscut. Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de Fane Lăutaru’, în timp ce invitații s-au delectat cu preparatele lui Răzvan Exarhu.

2013 am făcut cununia civilă! Pe 8 mai. Deci astăzi facem 7 ani de când Zelda este oficial doamna Dumitrescu! Masa şi dansul la Escargot (unde ne-am cunoscut), ne-a gătit @razvanexarhu , ne-a cântat Fane Lāutaru’, am fost înconjurați doar de familie.

Sursă - Tabu
Sursă – Tabu

Așa o alintă chef Florin pe soția sa

Carismatic și glumeț, Florin o alintă pe doamna Dumitrescu așa cum îi spunea la începuturi. Cel mai probabil Dumitrescu face referire la asemănarea fizică dintre Cristina și Zelda, personajul legendar.

Deci astăzi facem 7 ani de când Zelda este oficial doamna Dumitrescu!

Totodată, se pare că Chef Florin este foarte mândru de soția sa. Deși majoritatea femeilor sunt total debusolate în ziua nunții, soția sa și-a păstrat punctualitatea. Conform spuselor lui, Cristina este o prezență feminină extrem de parolistă. Nici măcar la propria nuntă nu a întârziat nici un minut.

A fost una dintre cele mai tari zile din viata mea, mai ales că @cristinasimadumitrescu a fost punctualā, fāră ironie, nu a întârziat nici 1 minut.

Zeldo te iubesc tare! La mulți ani ???, a concluzionat Chef Florin în mesajul său.

Așa arătau Chef Florin și soția sa, Cristina, la cununie

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...