„Chefi la cuțite” începe pregătirile pentru sezonul 8. Când și unde au loc preselecțiile pentru emisiunea de la Antena 1

Diana Radu 03.02.2020, 15:48
„Chefi la cuțite” începe pregătirile pentru sezonul 8. Când și unde au loc preselecțiile pentru emisiunea de la Antena 1

Cea mai așteptată emisiune de pe Antena 1, „Chefi la cuțite”, dă startul noilor pregătiri pentru sezonul cu numărul opt. Așadar, cei care vor să demonstreze că talentul și iscusința necesară în bucătărie, își pot încerca norocul la preselecții, acolo unde se vor întâlni și vor fi jurizați de cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”.

Când și unde au loc preselecțiile pentru emisiunea de la Antena 1

Echipa „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, va începe în luna februarie turneul prin țară, în căutarea celor mai buni bucătari care să fie noii protagoniști ai noului sezon. În acest sens, chef Dumitrescu îi învită pe cei toți care doresc să se afirme și să demonstreze că au talent, să vină la preselecții. De asemenea, juratul a mai adăugat că așteaptă în echipa sa oamenii potriviți, alături de care să câștige titlul de cel mai bun bucătar.

”Pe lângă 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților, luna februarie este luna Chefi la cuțite, căci începem preselecțiile pentru sezonul 8. Invităm cât mai mulți doritori să participe, poate ajung la mine în echipă și câștigăm împreună. Deja am două sezoane de când nu am mai avut om în finală!”, spune chef Dumitrescu.  

chefi la cutite, antena 1, preselectii
Când și unde au loc preselecțiile pentru emisiunea de la Antena 1

Cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”: Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea vor porni luna această prin țară în căutarea celor mai buni bucătari care să se întreacă în sezonul 8. Astfel, jurații își vor da întâlnire cu potențialii concurenți pe 9 februarie la Iași, pe 14 februarie la Timișoara, pe 16 debruarie la Cluj și pe 22 și 23 februarie în București.

Doritorii care vor să-i impresioneze pe jurați și să-și câștige un loc în noul sezon de la Chefi la cuțite, se pot înscrie pe casting.a1.ro/chefilacutite/ completând un formular. Apoi să se prezinte la preselecții cu o farfurie semnătură, cea mai bună a lor, care-i să-i convigă pe jurați că merită să facă parte din show-ul culinar de pe Antena 1.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe