Imagine inedită cu Andreea Esca și fiica ei. Cum au sărbătorit-o pe Alexia Eram

Anca Manolica 01.09.2022, 14:05

Fiica Andreei Esca și-a sărbătorit miercuri, 31 august, ziua de naștere. Alexia Eram a împlinit frumoasa vârstă de 22 de ani, iar surprizele au curs lanț pentru ea, încă de la miezul nopții. Iată cum a petrecut iubita lui Mario Fresh, alături de familie și prietenii săi apropiați. A avut loc o petrecere pe cinste.

Cum și-a sărbătorit Alexia Eram ziua de naștere

Fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca de la Pro TV a sărbătorit, miercuri, 31 august, împlinirea vârstei de 22 de ani. Toți cei dragi, în frunte cu mama sa, au avut grijă să îi facă o surpriză frumoasă în miez de noapte, așa cum se cuvine.

Andreea Esca a strâns toți oamenii apropiați ai tinerei și au venit la ea acasă, acolo unde locuiește împreună cu iubitul său, Mario Fresh. Înarmați cu tort, flori și cadouri, aceștia au reușit să o surprindă pe Alexia, care pare că nu s-ar fi așteptat la acest lucru.

Ca o mamă mândră ce este, Andreea a postat pe contul său de Instagra, un colaj cu fotografii și a transmis fiicei sale un mesaj emoționant: „La multi ani @alexiaeram ! Esti perfecta! Sa nu uiti asta niciodata! Te iubesc ❤️#22 #birthdaygirl #mylove”, a scris prezentatoarea de știri. Nici iubitul ei nu s-a lăsat mai prejos, și el scriind „La mulți ani, femeie frumoasă! Te iubesc mult!”.

A urmat apoi o petrecere pe cinste

Așa cum era de așteptat, a urmat și o petrecere fastuoasă cu ocazia zilei sale de naștere pe care Alexia Eram a pregătit-o în detaliu. Evenimentul a lăsat pe toți invitații cu gura căscată, având o tematică destul de rar întâlnită la noi în țară. Tânăra a postat toate detaliile pe pagina sa de Instagram, acolo unde le împărtășește fanilor săi toate lucrurile frumoase care i se întâmplă.

Alexia Eram și-a sărbătorit ziua de naștere în stil mexican / foto: captură Instagram
Alexia Eram și-a sărbătorit ziua de naștere în stil mexican / foto: captură Instagram

Alexia Eram a profitat de talentul său artistic pentru a organiza o petrecere în stil mexican. Iar sărbătorita serii, împreună cu membrii familiei și iubitul ei, Mario Fresh, s-au asortat din punct de vedere vestimentar. Toți au purtat ținute în stil mexican.

„Feliz cumpleaños @alexiaeram ???????? PS. Țigara mea e o jucarie, sa nu imi aud vorbe! Olé!”, a scris Andreea Esca în descrierea colajului de fotografii cu toți membrii familiei, pe care le-a postat pe contul său de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...