VIDEO EXCLUSIV

Pactul secret făcut de Alexia Eram și Mario Fresh: “Sper să nu se întâmple. Mi se pare că suntem făcuți unul pentru celălalt” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 29.07.2022, 19:34

Alexia Eram și Mario Fresh se numără printre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Îndrăgostiții sunt împreună de 6 ani, iar încă de la începutul relației au stabilit un pact: să rămână prieteni, în cazul în care va dispărea iubirea dintre ei. Îndrăgostit de fata Andreei Esca, artistul își dorește să nu ajungă niciodată în acea situație.

„Suntem doi „puști” cu capul pe umeri”

Deși erau la liceu în perioada în care s-au văzut și s-au plăcut, Alexia și Mario sunt în continuare la fel de îndrăgostiți, relația lor rezistând fără probleme și la distanță, respectiv anii în care fata Andreei Esca a fost studentă în Anglia.

“Nu am avut momente grele, suntem doi “puști” cu capul pe umeri, care discută super deschis, se iubesc pentru că există iubire și merg înainte cu ceea ce au, încercând să facă o viață frumoasă”, ne-a spus artistul.

Tot el a dezvăluit, pentru Impact.ro, înțelegerea pe care au făcut-o la începutul relației, dând dovadă de maturitate.

“Dacă cumva se întâmplă să nu mai existe (n.r iubirea), batem palma și rămânem prieteni, dar sper să nu se întâmple asta, pentru că mi se pare că suntem făcuți unul pentru celălalt”.

Ca în orice cuplu, artistul a precizat că există și între ei mici ciondăneli, dar că nu le lasă niciodată să escaladeze.

“Ea nu prea ține supărare, eu țin mai mult supărare. Când ne-am certat, nu există să nu vorbim, ne scriem. Ne-am certat, aveam o discuție în contradictoriu și nu ne-a convenit ce am vorbit acolo, ok, o lăsăm la o parte și dacă avem ceva de vorbit, ceva de discutat, discutăm. Suntem oameni mari. Gata, nu mai suntem copii”, ne-a povestit Mario Fresh.

Bunica paternă i-a descoperit talentul muzical

Mario Fresh îi datorează cariera muzicală bunicii sale. Încă de când era mic, aceasta a sesizat talentul nepotului.

“Bunica din partea tatălui – Bica, Tanța – cânta cu mine în casă “Iarba verde de acasă”, cânta încontinuu. De 50 de ori pe zi, doar asta cântam. După care au venit părinții mei să mă ia într-o zi de la bunici și Bica le-a spus: “Vedeți că eu cred că are talent la muzică! Îl văd că simte ritmul, conduce notele destul de frumos la 5 ani, deci: aveți grijă de el!” După care ai mei m-au dus mai departe la ore de canto. De la 5 ani cânt”, ne-a povestit Mario cum a început să se pregătească și să meargă apoi la festivaluri pentru copii.

Mario îi este recunoscător bunicii pentru faptul că i-a schimbat traiectoria în viață și astăzi este unul dintre cei mai bine cotați artiști.

“Bunica nu așteaptă de la mine niciodată nimic. Nu pot să spun că i-am cumpărat vreodată vreun lucru scump sau am venit cu nu știu ce cadouri extraordinare, dar am grijă mereu să fac gesturi foarte frumoase mai ales pentru că sunt femeile vieții mele: mama, bunicile mele, sora mea, iubita mea și încerc să am grijă de ele cât de mult pot cu gesturi mici și frumoase”, a conchis cântărețul.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe