Corina Caragea face dezvăluiri din viața ei. ”Fac o poză și fug”

Diana Radu 06.05.2020, 19:36
Corina Caragea face dezvăluiri din viața ei. ”Fac o poză și fug”

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, Corina Caragea a dezvăluit mai multe situații stânjenitoare în care a fost pusă de-a lungul timpului, dar și cum a reușit să scape. De exemplu, vedeta spune că i s-a întâmplat deseori să fie confundată cu altcineva.

Corina Caragea, dezvăluie anumite amănunte din viața sa

Vedeta Pro TV a povestit că la un moment dat a fost confundată cu o vânzătoare de la un chioșc de ziare și chiar cu un personaj din celebrul serial „Las Fierbinți”. Însă, reușește să se strecoare repede din aceste situații jenante.

„Eram într-un supermarket când o doamnă de la casă insista că mă știe de undeva. Am lăsat-o în suspans, până a făcut marea descoperire: cu tipa de la chioșcul de ziare de mai încolo. Doamna de la care cumpăr pâine jura și ea că mă știe de undeva: din serialul “Las Fierbinți”! Nu s-a uitat niciodată la Știrile din Sport, susține ea. M-a remarcat în acele câteva minute în care am apărut în serial în episodul special de 1 decembrie, acum câțiva ani”, a spus Corina Caragea.

corina caragea, dezvaluiri, viata privata,stirista pro tv
Corina Caragea, dezvăluie anumite amănunte din viața sa

Un alt aspect pe care l-a recunoscut prezentatoarea Pro TV și la care nimeni nu se aștepta este faptul că oceanele o înspăimântă și asta pentru că nu știe să înoate. Chiar dacă toate pozele de pe conturile sale de socializare arată exact contrariul, aceasta mărturisește că face repede o poză și apoi o rupe la fugă.

„Nu știu să înot, iar oceanele mă înspăimântă. Prefer să simt pământul sub picioare. Un act de mare curaj pentru mine este stand up paddle-ul sau snorkeling-ul. Numai acolo unde mă simt eu în siguranță, să nu fie pământul prea departe”, a spus Corina Caragea.

Cât despre căsătorie și copii, frumoasa prezentatoare a spus că nu se grăbește încă să devină mamă și nici să se căsătorească. Aceasta crede într-o poveste de dragoste fără acte atâta timp cât există iubire.

Urmăriți Impact.ro și pe