Cum arăta Corina Caragea pe vremea când dansa la Surprize, surprize. Sfatul prețios pe care vedeta PRO TV l-a primit de la fosta ei șefă, Andreea Marin

Andrei Cezar 06.06.2020, 15:37

Corina Caragea este una dintre emblemele programului de știri de la Pro TV. De 15 ani prezintă rubrica de sport a postului de televiziune, însă înainte de a deveni cunoscută a fost remarcată în cadrul emisiunii ”Surprize, surprize”, prezentată de Andreea Marin. Cariera Corinei Caragea a fost influențată chiar de fosta prezentatoare de la TVR.

Corina Caragea, primul job, la ”Surpize, surprize”

Acum o cunoaște o țară întreagă. Este vedetă a postului Pro TV și una dintre imaginile știrilor sportive ale trustului. Însă puțină lume cunoaște debutul carierei sale în televiziune.

Pe când avea doar 19 ani, Corina Caragea era studentă la două facultăți, iar șansa a făcut să pătrundă în lumea televiziunii ca dansatoare în trupa de balet a emisiunii ”Surprize, surprize”, potrivit revistei Viva.

„Am fost la un casting, printre altele, pentru reclame și prezentări de modă, la care am cunoscut o fată care mergea aici. Mi s-a părut o portiță pe care o puteam deschide către televiziune, singură, căci alta nu cunoșteam.

Aveam 19 ani, mă împărțeam cu greu între repetiții și cursurile celor două facultăți și am considerat că era o oportunitate de a trage cu ochiul în spatele scenei, în redacție sau echipa de producție a unui show uriaș.”, a povestit Corina pentru Libertatea

Andreea Marin a fost cea care a îndrumat-o pe frumoasa brunetă să-și urmeze visul.

”Am stat numai trei luni. Când a apărut ocazia de a participa la un alt casting, pentru o redacție de știri, am făcut pasul următor și șefa mea de la acea vreme, Andreea Marin, m-a încurajat să merg în direcția studiilor mele”, a povestit Corina pentru Libertatea.

Cum arăta Corina Caragea pe vremea când dansa la Surprize, surprize. Sfatul prețios pe care vedeta PRO TV l-a primit de la fosta ei șefă, Andreea Marin
Cum arăta Corina Caragea pe vremea când dansa la Surprize, surprize. Sfatul prețios pe care vedeta PRO TV l-a primit de la fosta ei șefă, Andreea Marin

Corina Caragea: ”Tatăl meu era întrebat cât a dat pentru a-mi obține postul”

Greul abia începuse pentru Corina. În timpul facultății a făcut practică în mai multe redacții de știri și până la urmă norocul i-a surâs. A aplicat pentru un post de prezentator chiar la Pro TV, fiind sunată, uilterior, și chemată să dea probe. A fost aleasă dintre 3.000 de candidați.

”Mi-am dorit, pe rând, să fiu profesoară de engleză, stewardesă, actriță și, în final, jurnalistă. Am urmat două facultăți deodată: Jurnalism și Publicitate, în ideea de a lucra în sfera comunicării, într-o redacție sau agenție de publicitate, nu neapărat TV. Cum era foarte greu să te angajezi undeva ca student, după luni de practică în diverse redacții în timpul facultății, am depus CV-ul pentru un post de prezentator de știri, după ce am văzut anunțul la TV, și am fost sunată.

Au urmat luni de probe și triere, căci am fost 3.000 de candidați și, de acolo, știți povestea deja. Îmi amintesc cum tata era întrebat cât a dat sau pe cine cunoaște în TV de a reușit să-mi obțină locul de muncă. Era greu de crezut într-o lume în care erau și cazuri de genul, că o fată simplă, care nu cunoaște pe absolut nimeni, nici măcar o secretară sau un paznic la o televiziune, să ajungă prezentator la o oră de maximă audiență’, a povestit prezentatoarea pentru sursa citată.