Ilinca Vandici, precaută în dragoste. După ce a fost înșelată în trecut, acum nu-și mai asumă riscuri

Stan Filon 11.11.2020, 19:18
Ilinca Vandici, precaută în dragoste. După ce a fost înșelată în trecut, acum nu-și mai asumă riscuri

Ilinca Vandici nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este o vedetă de televiziune cu ștate vechi și a avut câteva povești deiubire care s-au terminat destul de urât. Acum este la casa ei, este căsătorită și mămică. A rămas cu puțină temere în suflet, după ce a fost înșelată de fiecare dată când a iubit.

Ilinca Vandici suflă și-n iaurt. Gelozia o ajută

Acum, vedeta recunoaște că este geloasă, dar nu duce acest sentiment la extrem, dar recunoaște că puțină gelozie te poate păzi de ceva momente urâte.

”Oarecare proporție de gelozie e necesară într-un cuplu, dar niciodată dusă la extrem. Nu se datorează unui anumit lucru în special, bucățica asta din noi cred că e firească; în momentul în care îl iubești pe cel de lângă tine, ești atent. Bărbatului de lângă mine îi cer să mă iubească așa cum sunt, fără a încerca să mă schimbe, să mă respecte, să mă susțină, să comunice cu mine despre orice chestiune. Ceea ce îi cer, îi și ofer.

Ilinca Vandici spune ca gelozia o ajuta in relatia de cuplu
Ilinca Vandici spune ca gelozia o ajuta in relatia de cuplu

”Spunem ce vrem, ce ne place și ce nu, cu argumente”

Suntem o echipă și cred că acesta este cel mai important lucru. Încercăm să avem activități în trei, pentru că este foarte important ca Zian să interacționeze cu ambii părinți, în același timp; însă, în aceeași măsură, ne și împărțim sarcinile pe care le avem. Reușim să ne creăm momente frumoase și în această perioadă. Zian este un copil foarte inteligent, înțelegător, empatic, extrem de activ, care necesită toată atenția și energia noastră. Evident, el este cel care ne umple sufletul de bucurie și împlinire. Între timp a crescut și pot spune că acum comunicăm cu el ca și cu un om mare: spunem ce vrem, ce ne place și ce nu, cu argumente. Aceasta este cea mai frumoasă perioadă din viața lui de până acum. Îmi doresc ca Zian să își trăiască copilăria așa cum mi-am trăit-o și eu, să se bucure în fiecare zi de lucrurile pe care le descoperă. Tot ce facem, facem în joacă și așa cred că este cel mai sănătos”, a spus Ilinca Vandici pentru Playtech.

Ilinca Vandici a vorbit și despre perioada grea prin care trecem cu toții și spune că încearcă să facă acasă tot felul de activități interesante pentru soțul și fiul său, Zian. A vorbit însă și despre un alt copil, dar spune că momentan nu este pregătită. În schimb, a recunoscut că s-a ”tunat”.

”Am apelat la o operație de augmentare mamară”

”În prezent, am revenit, cumva, la ceea ce însemna odinioară viața unei familii normale și încercăm să generam tot felul de activități casnice care să ne permită să respectăm măsurile impuse de autorități și care, totuși, să ne facă o viață frumoasă. Ne lipsesc, cu siguranță, ieșirile cu prietenii, însă pentru asta avem tehnologia la îndemână pentru a ne putea vedea și auzi, ori de cate ori simțim nevoia să o facem.

Am apelat la o operație de augmentare mamară, pentru ca așa am simțit să fac la acel moment, pentru a mă simți bine în corpul meu. Și a contat mult și faptul că sunt persoană publică, și mă expun, așadar trebuie să ofer publicului o imagine impecabilă din toate punctele de vedere. Acum nu simt nevoia de nicio îmbunătățire, sunt mulțumită de cum arată, fac mult sport și am o dietă echilibrată și asta mă ajută să nu fiu nevoită să apelez la o altă intervenție estetică.

Deocamdată nu mă simt pregătită pentru asta, în acest moment mă simt bine în formula existentă. Am vorbit cu specialiști, am fost curioasă ce înseamnă pentru o familie venirea unui al doilea copil în sânul familiei. Mi-am căutat informațiile corecte pentru a decide ulterior dacă sunt pregătită pentru acel pas”, a spus Ilinca Vandici pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI