Crima din Ghimpați. Povestea neștiută a Sabinei, fata ucisă și arsă. Cum s-a ajuns aici din gelozie

Andreea Bisinicu 11.11.2020, 08:31
Crima din Ghimpați. Povestea neștiută a Sabinei, fata ucisă și arsă. Cum s-a ajuns aici din gelozie

Crima din Ghimpați. Povestea neștiută a Sabinei, fata ucisă și arsă. Cum s-a ajuns aici din gelozie. Povestea asta i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Cine este criminalul.

Crima din Ghimpați. Cum a fost ucisă și arsă Sabina

Acum două săptămâni, în dreptul localității Ghimpați, a avut loc o crimă. A fost descoperit trupul unei tinere femei, arsă și mutilată. De atunci autoritățile sunt în alertă, în încercarea de a-l găsi pe vinovat.

Cine este victima și ce anume a cauzat crima din Ghimpați. Redacția Impact.ro a aflat, ulterior, că tânăra Sabina de 32 de ani era într-o relație cu un bărbat extrem de violent, care îi transformase viața într-un coșmar și o îndepărtase de familie.

Crima din Ghimpați. Povestea neștiută a Sabinei, fata ucisă și arsă. Victima se numește Mihaela Sabina Mircea. Femeia a lucrat în București, la un salon de masaj din zona Unirii. Aici l-a cunoscut pe bărbatul ce avea să-i devină iubit. Se pare că acesta i-a curmat zilele parteneri sale din gelozie.

„În comunitatea noastră totul se află. Nu poți să ții nimic secret. Fata trăia din masaj, nu era chiar cuminte. Cu toate astea, făcea ce făcea pentru copilașul ei. Altele nu fac nimic. S-a auzit acum vreo șase luni că s-a cuplat cu un client de la masaj. De atunci nici că am mai văzut-o.  Se spune că iubitul fetei ar fi fost pește și o învățase să meargă cu bărbați pe bani.”, au declarat vecinii fetei pentru impact.ro

Vecinii victimei crimei din Ghimpati spun ca femeia era maltratata de partenerul ei de viata
Vecinii victimei crimei din Ghimpati spun ca femeia era maltratata de partenerul ei de viata

Iubitul ei o bătea și a îndepărtat-o de copil și familie

Crima din Ghimpați. Povestea neștiută a Sabinei, fata ucisă și arsă. Vecinii din localitatea natală a Sabinei au spus că femeia era abuzată fizic si mental de partenerul ei de viață. Acesta ar fi bătut-o pe Sabina și a îndepărtat-o de familie, inclusiv de copilul ei de numai opt ani, pe care-l creștea singură.

„Era și foarte gelos, o ținea din scurt și o cam bătea. Gelos rău era, nu o lăsa să iasă afară din casă fără el, nu o lăsa să își sune copilul, familia. Era ca o prizonieră. Nu vedea niciun ban din ce producea. Dar nu avea curaj să se revolte de frică. Își suna băiatul foarte rar și atunci vorbea cu teama, îi spunea că îi e tare dor de el și ar vrea să îl vadă. El o întreba: “păi de ce nu poți să vii să mă vezi?”, iar ea spunea că nu poate mami acum, dar poate am să vin. Eu nu cred că și-a dat seama în ce se bagă, a zis să își găsească și ea pe unul serios, să se mărite și ea ca toată lumea. Și uitați peste ce a dat, ce moarte îngrozitoare a avut”, au spus vecinii fetei pentru impact.ro