Ilinca Vandici povestește alte culise ale relației cu Ciprian Marica. ”Nu mă arăta nimănui”

Nicu Stan, Ana Ionescu 27.08.2021, 13:02
Ilinca Vandici povestește alte culise ale relației cu Ciprian Marica. ”Nu mă arăta nimănui”

Ilinca Vandici a povestit alte lucruri din relația pe care a avut-o cu fostul internațional Cirpian Marica. Mai exact, Ilinca Vandici a povestit alte motive pentru care relația dintre ea și fotbalist nu a mers. Unul dintre aceste motive este acela că fostul fotbalist nu o prezenta nimănui, era ca și când el ar fi fost singur.

Ilinca Vandici, dezvăluiri despre un alt lucru care a dus la despărțirea de Ciprian Marica. Ce îi făcea fostul fotbalist

Acum mulți ani, Ilinca Vandici și Ciprian Marica formau unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbiz. S-au iubit cu patimă timp de 2 ani, ca într-un final fiecare să o apuce pe căi separate.

Acum, fiecare dintre ei și-au refăcut viața, însă prezentatoarea de la Kanala D, din când în când, mai scoate la iveală câte un amănunt, câte un episod neștiut de publicul larg, dar menit să arate lumii întregi că vinovat pentru despărțirea lor este strict fotbalistul.

Ilinca Vandici si Ciprian Marica au format un cuplu
Ilinca Vandici si Ciprian Marica au format un cuplu

Iinca Vandici, căsătorită și cu un copil

Astfel, Ilinca Vandici este acum căsătorită, are un băiețel și o căsnicie așa cum își dorea. De altfel, într-un interviu acordat de curând, ea a spus care a fost adevăratul motiv al despărțirii de fotbalistul cu renume de mare Don Juan.

”În relația de doi ani care am avut-o cu Marica, eu îmi doream să fie al meu, să mă vadă, să mă accepte și să mă arate lumii. Dar el nu mă arăta lumii! Am avut cu Ciprian o relație super frumoasă, doar că erau anumite puncte în care lucrurile nu se mai combinau. El vedea lucrurile altfel. El nu era pe direcția mea. Eu voiam copii, să mă căsătoresc! El nu voia! Și nici nu era cazul, pentru că, practic, eram niște copii”, a povestit Ilinca Vandici, într-un interviu acordat lui Mihai Ghiță, la televiziunea Kanal D.

Ilinca Vandici a ajuns la terapie din cauza lui Ciprian Marica

Cu altă ocazie Ilinca Vandici spunea că a ajuns să facă terapie din cauza fostului iubit. În plus, șatena a dezvăluit că a renunțat la tot pentru a-l însoți pe fostul fotbalist în Spania, atunci când acesta juca pentru Getafe.

”Telenovela cea mai puternică a fost cu Ciprian. Sută la sută! Și pentru că relația în sine a fost o telenovelă, dar și pentru că a fost cea mai mediatizată relație din câte am avut. Nenorocul meu este că practic eu începând să lucrez în televiziune de foarte devreme, toată lumea îmi cunoaște toată viața. Adică nu e ca și când am mai avut o viață înainte…

Ilinca Vandici a rămas cu sechele din relația cu fotbalistul

Juca la Stuttgart când ne-am cunoscut. A fost un moment în care am renunțat la tot pentru el. Eram la Pro TV. Juca la Getafe pe atunci. Am renunțat la tot pentru că el mi-a cerut asta, nu că am fost eu nebună și mă băgam eu în seamă! Am plecat după el. Am mai stat două luni și s-a produs despărțirea… Șapte ani a durat totul. Am ieșit cu foarte multe sechele.”, a povestit Ilinca Vandici.

Urmăriți Impact.ro și pe