Ilinca Vandici, mărturisire din viaţa de cuplu. Cum a ajuns să doarmă vedeta: „Dacă m-ar vedea cineva”

Ana Anitoiu 07.07.2021, 17:02

Ilinca Vandici a făcut o mărturisire neașteptată din viața de cuplu, în contextul în care au apărut zvonuri conform cărora ea și soțul ei ar intenționa să divorțeze. Vedeta a ajuns să doarmă într-un mod în care nu și-ar închipui nimeni.

Ilinca Vandici, în depresie

Prezentatoarea de la Kanal D este mama unui băiat de patru ani, Zian. Dacă cei mai mulți părinți susțin că primii ani de viață ai copilului sunt frumoși și trec prea repede, Ilinca Vandici a povestit că experiența ei a fost extrem de dificilă și a făcut-o să intre în depresie.

“Zian are 4 ani, e băiat mare. Este un copil superb, are o personalitate puternică. Cel mai greu lucru au fost nopţile nedormite, a fost ceva… Până la 3 ani se trezea mereu noaptea. Ah, şi plânsul! Le făceam pe toate şi totuşi nu înceta să plângă. Mă simţeam neputincioasă, atunci am intrat în depresie. Asta pentru că sunt obişnuită să pot orice şi uite că aici nu a mai fost aşa”, a povestit ea.

Ilinca Vandici, marturisire din viata de cuplu. Cum a ajuns sa doarma vedeta
Ilinca Vandici

Cum a ajuns să doarmă Ilinca Vandici

De altfel, de când a devenit mamă, Ilinca Vandici nu mai poate dormi la fel ca înainte. Chiar dacă acum fiul ei nu mai este un bebeluș, prezentatoarea de la Kanal D tot nu a putut reveni la somnul de odinioară. Ca părinte, a căpătat o superputere.

”Eu acum dorm cu dopuri în urechi, o pernă pe cap şi ochelari de noapte. Sunt camuflată pentru că aud orice zgomot de când îl am pe Zian. Dacă m-ar vedea cineva… Nu mă gândesc la un al doilea copil, nu!”, a mai spus Ilinca Vandici la Teo Show.

Ilinca Vandici, despre zvonurile referitoare la divorț

Recent, Ilinca Vandici a pus capăt zvonurilor ce apăruseră cu privire la faptul că ea și soțul ei ar intenționa să divorțeze. Prezentatoarea de la Kanal D a asigurat pe toată lumea că mariajul ei este unul frumos și liniștit. În plus, ea a explicat că de când a devenit mamă nu mai ia în calcul la fel de ușor o eventuală despărțire.

”Este cam tot ce am visat și mi-am dorit de la o familie, de la un bărbat, de la o relație. Bineînțeles că toți avem plusuri și minusuri. Bineînțeles că ne mai ciondănim și noi. Bineînțeles că după ne împăcăm și ne iubim, dar nu uităm niciodată că avem un copil.

În momentul în care intervine un copil, fir-ar să fie de treabă, nu mai poți să fii de capul tău și să zici: «Nenorocitule, ai făcut nu știu ce, gata, la revedere, ne despărțim!». Eu ziceam asta, înainte de căsnicie. După ce a venit Zian: «Hai, iubi, că nu e așa de rău. Te rog eu nu mai face asta, pentru că mă deranjează. Hai să încercăm să facem să fie bine, să fim fericiți!». Deci divorț nu e!”, a spus Ilinca Vandici.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...