Ilie Năstase, detaliu incredibil despre singurul său fiu. La ce vârstă l-a născut mama acestuia

Gabriel Peneș 02.09.2022, 17:32

Ilie Năstase, detaliu incredibil despre singurul său fiu. Fostul mare jucător de tenis nu a fost doar un geniu și un rebel al tenisului mondial, ci și un adevărat Don Juan de-a lungul vieții. Zvonurile îi atribuiau aproape 2.500 de cuceriri feminine la activ, lucru infirmat chiar de cel poreclit „Nasty”. Dar Ilie Năstase și-a făcut timp să se și însoare de cinci ori, având cinci copii din aceste căsnicii, unul singur fiind băiat, Nicholas.

Ilie Năstase, detaliu incredibil despre singurul său fiu

Ilie Năstase, detaliu incredibil despre singurul său fiu. Primul lider ATP din istorie a fost un geniu, dar și un rebel al tenisului mondial. Câștigător a două titluri de Grand Slam, cel poreclit „Nasty”, din cauza comportamentului său pe teren, a fost și un adevărat Don Juan, având relații cu o mulțime de femei.

Zvonurile împrăștiate prin culisele sportului îi atribuiau chiar aproape 2.500 de cuceriri feminine. Informația a apărut chiar în autobiografia sa „Mr. Nastase”, apărută în 2004 și scrisă de autoarea britanică, Debbie Beckerman. Nasty a recunoscut ulterior că numărul e mult „umflat” și a fost doar rodul unui păhar în plus într-o discuție cu scriitoarea.

„Dacă aveam 2.500 de femei, îmi murea racheta! Treaba asta a început la o discuție cu o doamnă, care a scris cartea (n.r. – despre viața lui Ilie Năstase), aceeași persoană care a scris cartea despre David Beckham.

Și ea voia să știe neapărat partea cealaltă, nu de turnee și ce-am câștigat și mă întreba de domnișoare … Și zic: „Habar n-am!”. Și, la un moment dat, după ce băusem și noi un păhărel mai mult, eram la mine acasă la Paris, la țară acolo, să scap de ea îi zic. Și așa s-a scris!”, a explicat fostul tenismen la podcast-ul lui Adrian Artene.

Ilie Năstase, detaliu incredibil despre singurul său fiu. La ce vârstă l-a născut mama acestuia
Ilie Năstase și actrița americană Alexandra King, cea de-a doua lui soție, împreună cu care i-a adoptat pe Nicholas și pe Charlotte

La ce vârstă l-a născut mama acestuia

Ilie Năstase a avut timp, printre multele cuceriri, să aibă și cinci soții și să fie tatăl a cinci copii, cel puțin cei recunoscuți oficial. Primul mariaj a fost cu manechinul belgian Dominique Garzia (1972 – 1980). Cei doi au avut un mariaj presărat cu de toate. Dominique a dat viață primului copil al marelui tenisman, Nathalie, în 1975, la Paris.

Prima fiică a cunoscutului mare jucător de tenis locuiește la Montreal și este manager la un cunoscut restaurant din metropola canadiană. Ea nu a fost căsătorită niciodată. După divorțul de manechinul belgian, prima soție a lui Ilie Năstase, Nathalie a rămas cu mama sa.

„Nu prea am trăit împreună cu el, deoarece părinţii mei au divorţat când aveam cinci ani şi, în plus, el juca mult în acea perioadă, aşa că nu prea era pe-acasă. Ne vedeam mai mult în vacanţe, vara şi de Crăciun”, declara Nathalie cu ani în urmă.

Următoarea soție a fost actrița americană Alexandra King (1984 – 2002). A urmat cunoscuta căsnicie cu Amalia (Năstase) Teodorescu (2004 – 2010), cu care are alte două fete, Alessia (19 ani) și Emma Alexandra (16 ani). A urmat un mariaj extrem de controversat și plin de apariții TV, cu Brigitte Sfăt Pastramă (2015 – 2018). Ultima femeie pe care a dus-o la altar a fost Ioana Năstase Simion, cea care îi este alături din 2018.

Ilie Năstase, detaliu incredibil despre singurul său fiu. La ce vârstă l-a născut mama acestuia
Împreună cu Amalia Teodorescu, a treia femeie pe care a dus-o la altar, Ilie Năstase are două fiice

Este în relații foarte bune cu băiatul său

De căsnicia cu Alexandra King se leagă, însă, un amănunt incredibil, relatat în aceeași carte autobiografică scrisă de Debbie Beckerman. Actrița americană îi spusese de la bun început românului că sunt şanse mici ca ea să poată naşte un copil, dar Năstase nu a luat acest lucru ca pe un impediment în calea căsătoriei.

Deşi locuiau la New York, Ilie şi Alexandra au vrut să adopte un copil din România. Au venit la Bucureşti cu un pediatru francez, însă acesta n-a fost deloc încântat de copiii din orfelinatele noastre.

Atunci s-au orientat către America unde au înfiat doi copii, la distanță de 3 ani. Detaliul incredibil este că Nicholas, fiul adoptiv al fostului tenismen, a fost născut în 1987 de o copilă de doar 13 ani din localitatea San Antonio, care rămăsese însărcinată cu un coleg de clasă şi nu-şi permitea să crească copilul, scrie ziare.com.

Încântaţi de ceea ce le-a adus în viaţă Nicholas, Năstase şi soţia sa au decis să mai înfieze un copil şi aşa a apărut Charlotte, născută în 1990, de o femeie din Miami.

Ilie Năstase, detaliu incredibil despre singurul său fiu. La ce vârstă l-a născut mama acestuia
Ilie Năstase s-a căsătorit a cincea oară cu Ioana Simion, în aprilie 2019

Fiica adoptată nu l-a mai văzut de 14 ani

Ilie Năstase este în relații foarte bune cu Nicholas, care l-a vizitat de mai multe ori și la București. Nicholas, ajuns la 35 de ani, locuiește în New York și este burlac. S-a despărțit de celebra lui logodnică Dolly, Darlene Shawlinski, alături de care a venit de multe ori în România, dar și de următoarea iubită, o italiancă focoasă pe nume Alessia Ciardi, mai menționează sursa citată.

Nu la fel de apropiată este și relația dintre Năstase și fiica sa adoptivă, Charlotte, mai ales după ce aceasta și-a făcut cont pe Only Fans, o platformă dedicată adulților.

,,Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte”, a mărturisit Charlotte Năstase, potrivit aceleiași surse.

Charlotte a mai dezvăluit că nu și-a mai văzut faimosul tată de 14 ani.

„Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare”, a mai spus fiica lui Năstase, ajunsă la 32 de ani.

În ciuda acestor declarații, actuala soție a lui Năstase, Ioana s-a declarat mirată de aceste lucruri, ea spunând că fost mare jucător de tenis este foarte grijuliu cu toți copiii săi, pe care-i ajută financiar ori de câte ori este solicitat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....