Fiica lui Ilie Năstase, detalii cutremurătoare despre relația cu tatăl său. Ce a împins-o să-și deschidă un cont dedicat adulților

Andra Daoud 13.07.2022, 15:27
Fiica lui Ilie Năstase, detalii cutremurătoare despre relația cu tatăl său. Ce a împins-o să-și deschidă un cont dedicat adulților

În urmă cu ceva timp, una dintre fiicele lui Ilie Năstase își deschidea cont pe un site dedicat adulților. Decizia i-a uimit pe mulți, însă explicația pentru care fiica fostului sportiv a luat această decizie ar avea legătură cu dificultățile financiare pe care le-a întâmpinat. Acum, Charlotte a rupt tăcerea și a vorbit despre relația cu tatăl ei și despre motivul pentru care și-a făcut cont pe acea rețea de socializare.

Fiica lui Ilie Năstase a vorbit despre relația cu tatăl ei

Charlotte Năstase are 32 de ani și este fiica lui Ilie Năstase. Recent, ea și-a deschis cont pe o platformă unde se postează conținut dedicat adulților, pentru a se putea întreține. Charlotte susține că nu și-a mai văzut tatăl de 14 ani și că Ilie Năstase nu a ajutat-o niciodată cu bani.

„Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte. Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare.”, a spus Charlotte pentru Ziare.com.

Charlotte a mai spus, pentru aceeași sursă, că mama și fratele ei se confruntă cu probleme financiare, însă nu a vrut să dea mai multe detalii. Fata lui Ilie Năstase a locuit 4 ani în România când era mică și spune că singurele persoane care au sprijinit-o au fost bona ei și Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie.

„Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe Onlyfans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani.”, a mai spus Charlotte, pentru sursa citată.

Fiica lui Ilie Nastase, detalii cutremuratoare despre relatia cu tatal sau
Charlotte este fiica adoptiva a lui Ilie Nastase

Ilie Năstase are cinci copii

Fostul tenismen este renumit pentru succesul pe care l-a avut în tinerețe în rândul doamnelor și domnișoarelor. A fost căsătorit de câteva ori și are, în total, cinci copii. Ilie Năstase s-a căsătorit pentru prima dată în 1971, iar cea care i-a devenit soție atunci a fost un fotomodel de origine franco-belgiană pe nume Dominique Garzia.

Cei doi s-au cunoscut la turneul US Open și au format un cuplu timp de 8 ani. În timpul mariajului s-a născut primul copil al sportivului, o fetiță care a primit numele Nathalie. Cu cea de-a doua soție, Alexandra King, Ilie Năstase nu a avut copii biologici, însă cei doi i-au adoptat pe Nicholas și pe Charlotte, la doi ani de când s-au căsătorit. Copiii au rămas cu mama lor, în SUA, după divorțul acesteia de Ilie Năstase.

Cea de-a treia soție a lui Nasty a fost româncă. Fostul sportiv a cunoscut-o pe Amalia în 1996, iar în anul 2004 s-au căsătorit. Amalia i-a dăruit două fiice lui Ilie, pe Alessia și pe Emma. Mariajul lor s-a terminat în 2010, iar fetele au rămas cu mama lor. Atât Ilie, cât și Amalia și-au refăcut viața, iar fosta legendă a tenisului românesc a declarat, mai în glumă, mai în serios, că își mai dorește copii.

 

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Recomandări