Ioana Năstase îi ia apărarea lui Ilie, după declarațiile fiicei tenismenului. „Este majoră, face ce vrea”

Ana Anitoiu 15.07.2022, 13:07

Ioana Năstase i-a luat apărarea lui Ilie Năstase, după ce fiica fostului tenismen a făcut declarații ce l-au pus într-o lumină nefavorabilă pe campionul care a fost poreclit „Nasty” de-a lungul carierei sale. Bruneta a spus că partenerul ei este un tată-exemplu.

Ce a spus fiica lui Ilie Năstase despre tenismen

Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, a spus recent că relația cu fostul jucător de tenis este departe de a fi ideală. Tânăra în vârstă de 32 de ani și-a făcut de curând un cont pe o platformă pentru adulți și a precizat că nu și-a mai văzut tatăl de când avea 18 ani.

„Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare!”, a spus Charlotte Năstase, potrivit ziare.com, precizând că nu mai poate da de tatăl ei, pentru că nu îi răspunde la telefon.

Ioana Nastase ii ia apararea lui Ilie, dupa declaratiile fiicei tenismenului
Charlotte Nastase

Fiica lui Ilie Năstase, pe o platformă pentru adulți

Fiica adoptivă a fostului jucător de tenis Ilie Năstase a mai spus că după ce i-a venit ideea de a-și face un cont pe o platformă de adulți a luat legătura cu fosta soție a campionului, Amalia, care nu a descurajat-o să facă acest lucru, ci dimpotrivă.

„Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte. Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont(…) și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani!”, a spus fiica lui Ilie Năstase.

Cum a reacționat Ioana Năstase la declarațiile fiicei tenismenului

Pe de altă parte, Ioana Năstase i-a lua apărarea partenerului ei de viață, după aceste declarații pe care le-a făcut fiica lui. Bruneta a spus că fostul jucător de tenis, acum în vârstă de 75 de ani, este un tată-exemplu.

„Tot ce pot să vă spun este că îl cunosc pe Ilie. Îmi este soț de aproape 4 ani. Mai rar tată ca el, mai rar, foarte rar. Este un tată exemplu!”, a declarat Ioana Năstase, precizând că fostul tenismen își iubește în egală măsură toți copiii și că i-a ajutat pe toți.

În ceea ce privește decizia controversată luată de fiica lui Ilie Năstase de a-și deschide cont pe o rețea dedicată adulților, bruneta a spus că Charlotte este majoră și că fiecare om face ce vrea cu viața lui. Ea a adăugat că din punctul ei de vedere, fostul jucător de tenis a iubit-o și o iubește în continuare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...