Ilie Năstase, bolnav de covid-19. Fostul tenismen nu a scăpat de virus. Cum se simte

Ana Anitoiu 24.11.2021, 21:47
Ilie Năstase, bolnav de covid-19. Fostul tenismen nu a scăpat de virus. Cum se simte

Ilie Năstase este bolnav de Covid-19. Fostul tenismen, care a fost recent în Turcia alături de partenera sa de viață, Ioana, nu a scăpat de virus. El și-a făcut un test după ce a început să apară unele simptome ale infecției.

De unde a luat Ilie Năstase coronavirus

În urma unui scandal ce a izbucnit cu nașul său, Ciprian Marica, Ilie Năstase a plecat alături de partenera lui să petreacă o scurtă perioadă în Turcia. Fostul mare tenismen a ales să se destindă în Istanbul, pe malul Bosforului.

La întoarcerea în România, Ilie Năstase a început să se simtă rău, așa că și-a făcut un test Covid-19, ce i-a ieșit pozitiv. Astfel, fostul jucător de tenis este nevoit să stea în carantină, conform cancan.ro.

Ilie Nastase, bolnav de covid-19. Cum se simte
Ilie Nastase

Cum se simte Ilie Năstase, după ce a fost depistat cu Covid-19

La nici o lună de când s-a aflat în spital din cauza unui probleme cardiace, Ilie Năstase a ajuns din nou pe mâna medicilor, dar de această dată suspect de Covid-19. Forma lui de boală nu ar fi severă. Fostul tenismen s-ar confrunta cu o tuse puternică.

”Sunt aici la spital și nu prea pot să vorbesc. Sunt niște aparate aici și nu prea pot să vorbesc. Mă simt mai bine acum. Acum am intrat că am ceva și sunt în investigații de vreo două zile. Nu, deocamdată nu știu dacă e Covid pentru că azi m-au internat”, a spus Ilie Năstase, conform fanatik.ro, ceva mai devreme de a fi făcut anunțul referitor la rezultatul testului său.

Ilie Năstase, la spital după izbucnirea scandalului cu Ciprian Marica

Înainte de a se îmbolnăvi de Covid-19, Ilie Năstase a ajuns la spital în toiul scandalului cu Ciprian Marica. Fostul atacant l-ar di exclus din Fundația ce poartă numele fostului tenismen și l-ar fi înlocuit cu tatăl și unchiul lui.

”Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta.

Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații. L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea!”, a declarat soția lui Ilie Năstase, pentru playsport.ro.

Tot ea a dezvăluit și că în ultima perioadă Ciprian Marica i-ar fi cerut finului său să semneze unele acte, iar Ilie Năstase susține că acele semnături îi permiteau bărbatului numai să facă anumite plăți în numele lui.

Urmăriți Impact.ro și pe