Cum au fost văzuți împreună Ilie Năstase și Ioana. Împăcarea dintre ei părea ceva imposibil

Nicu Stan 19.11.2021, 08:45
Cum au fost văzuți împreună Ilie Năstase și Ioana. Împăcarea dintre ei părea ceva imposibil

Cum au fost surprinși Ilie Năstase și Ioana. Împăcarea dintre ei părea ceva imposibil, însă se pare că cei doi au decis să mai acorde o șansă relației lor. Celebrul cuplu, de asemenea, a mai fost la un pas de a se rupe la începutul anului, când între ei a avut loc un scandal monstru.

Ilie Năstase și Ioana, surprinși împreună când toată lumea îi dădea ca și divorțați. Nimeni nu mai credea așa ceva

Ilie Năstase și Ioana Simion formează un cuplu de mai bine de patru ani și de doi sunt căsătoriți. Relația lor a fost una agitată, s-au certat, s-au despărțit și s-au aflat la un pas de divorț de mai multe ori.

Deși presa a speculat de curând că Ioana a decis să pună punct căsătoriei și ar fi depus chiar și actele de divorț, imaginile cu cei doi demonstrează exact contrariul.

Ilie Nastase si Ioana au felicitat-o pe Nadia Comaneci de ziua ei
Ilie Nastase si Ioana au felicitat-o pe Nadia Comaneci de ziua ei

Ioana Simion, mesaj controversat pe rețeaua de socializare

Astfel, mai acum o lună, Ioana Năstase posta pe pagina sa de socializare un mesaj în care își anunța cunoscuții că un capitol important din viața ei s-a încheiat.

Cunoscuții, presa, și mai toți care au văzut postarea și-au zis că vrea să divorțeze de Ilie Năstase.

Mesajul Ioanei Simion

”Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit!!!

În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară.

Ioana Simion cerea intimitate

Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, scria Ioana Simion pe pagina ei de socializare.

Ilie Năstase și Ioana au felicitat-o pe Nadia Comăneci de ziua ei

La circa o lună de la mesajul postat pe rețeaua de socializare, Ioana și Ilie Năstase au fost surprinși împreună. Cei doi i-au transmis un mesaj video Nadiei Comaneci, cu ocazia zilei sale de naștere, pe 12 noiembrie.

Astfel, se poate trage concluzia că postarea Ioanei a fost despre altceva, ea formând cu Ilie Năstase un cuplu fericit.

Urmăriți Impact.ro și pe