Ilie Năstase, băgat în spital de gestul făcut de Ciprian Marica. ”E șocul vieții lui”. Ce a mai descoperit după nuntă

Andrei Cezar 12.11.2021, 14:48
Ilie Năstase, băgat în spital de gestul făcut de Ciprian Marica. ”E șocul vieții lui”. Ce a mai descoperit după nuntă

Șoc în lumea sportului din România. Ilie Năstase a ajuns la spital, după scandalul în care Ciprian Marica, alături de care fostul mare tenismen deținea Baza Voința, l-a scos din Consiliul de Administrației al fundației care îi poartă numele.

Ilie Năstase a ajuns la spital în urma scandalului cu Ciprian Marica

Fostul fotbalist a solicitat în instanță, în luna mai 2021, ca Ilie Năstase să fie îndepărtat din proiectul Fundației Ilie Năstase. După trei termene de judecată, în luna septembrie, magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au respins solicitarea lui Ciprian Marica, însă acesta nu s-a lăsat cu una cu două. Așa că a formulat o altă acțiune la aceeași judecătorie. De această dată, cererea i-a fost admisă, iar în urma sentinței date de judecători, în data de 7 octombrie, Ilie Năstase a fost scos din fundația care îi poartă numele.

În locul finului său, Marica i-a introdus în Fundație, prin modificarea actului constitutiv, pe tatăl și unchiul lui.

Miza este una extrem de mare. Se pare că terenurile pe care se află Baza Voința au o valoare de piață de 50 de miliaone de euro, iar prin excluderea lui Năstase din Fundație, Marica ar putea să pună mâna pe ele, potrivit prosport.ro.

În urma acestui scandal, primul număr 1 mondial la tenis ar fi ajuns zilele trecute la spital, el acuzând probleme cu inima, scriu jurnaliștii de la www.playsport.ro. Nu cu mult timp în urmă, Ilie Năstase se declara șocat de acțiuinile lui Marica, pe care l-a amenințat cu plângeri penale.

Ciprian Marica este nasul de cununie al lui Ilie Nastase
Ciprian Marica este nasul de cununie al lui Ilie Nastase

”Nu îmi vine să cred! Am probleme cu inima, nu mă simt prea bine”

Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica! Mi-a luat baza Voința, m-a scos din fundație! M-a anunțat acum avocatul!

Am și probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine… L-a băgat pe taică-său în Fundația mea, imediat ce m-a scos pe mine! Și pe unchiul lui l-a introdus, nu-mi vine să cred. Nu am ce să discut cu el, o să discute avocatul. Stau cu soția mea și nu ne vine să credem ce se întâmplă” a mărturisit Ilie Năstase pentru ProSport.

Ciprian Marica: ”Dacă l-am scos din Fundație? Dar ce, ești procuror”

De partea cealaltă, Ciprian Marica s-a declarat surprins de reacția lui Ilie Năstase, iar când a fost întrebat de jurnaliști dacă este adevărat că l-a îndepărtat pe finul său din Consiliul de Administrație, acesta a reacționat agresiv.

Nu îmi vine să cred. Am fost la restaurant cu el și cu soția lui chiar ieri (n.red. – joi) și totul era în regulă. Nu știu ce s-a întâmplat de ieri până azi. Acesta este un articol instrumentat, documentat, nu înțeleg cum s-a ajuns aici.

Dacă l-am scos din Fundație? Dar ce, ești procuror? Asta e o întrebare de procuror! Dacă are o problemă de încredere, o discut eu cu el, nu cu presa. Dacă e o neînțelegere financiară între noi este strict problema noastră.

O să discut și eu cu Ilie să văd de ce a declarat ce a declarat, pentru că îți spun sincer că tot nu îmi vine să cred. De la niște cuvinte se face un mare scandal și chiar nu e cazul între noi”, a declarat Ciprian Marica pentru ProSport.

 

Urmăriți Impact.ro și pe