Ilie Năstase ştie cum să o facă pe Ioana să se răzgândească. Dovada că fostul tenismen şi frumoasa brunetă au uitat de divorţ FOTO EXCLUSIV

Andrei Cezar 10.11.2021, 11:33

Divorțează sau nu Ilie Năstase și Ioana? Întrebarea îi macină din ce în ce mai mult pe fanii cuplului, mai ales că în ultima vreme cei doi soți au trecut printr-un carusel al despărțirilor și împăcărilor. Deși Ioana și-ar dori acest lucru, având în vedere cele două solicitări de divorț pe care le-a făcut, primul lider ATP din istorie are întotdeauna medodele sale de a o convinge pe soția sa să îi rămână alături. Impact.ro a obținut în exclusivitate imaginile care demonstrează că Ilie Năstase îi îndeplinește toate dorințele Ioanei, doar să o convigă să se răzgândească.

Ilie Năstase știe cum să își împace soția. Ioana, convinsă de fostul mare tenismen să renunțe la divorț

Se știe faptul că între Ilie Năstase și Ioana este o poveste de dragoste cu năbădăi. În trecut, fostul lider mondial la tenis și-ar fi lovit soția, motiv pentru care aceasta a depus actele de divorț. Și nu o dată, ci de două ori. Mai întâi întâi în inauarie, apoi în octombrie.

În urmă cu două săptămâni, Ioana anunța pe rețelele de socializare că pune capăt căsniciei cu Ilie Năstase, iar pe 21 octombrie bruneta a depus actele pentru divorț la judecătoria Constanța.

Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit!!!! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine”, a fost mesajul postat de Ioana.

Între timp, Ilie Năstase și-a pregătit strategia pentru a o determina pe soția sa să renunțe la divorț și să se întoarcă la el. Cunoscându-i punctul sensibil Ioanei, ”Nasty” a acționat în consecință. Nu de puține ori frumoasa brunetă a recunoscut că este dependentă de shopping și iată că primul lider ATP din istorie folosește această slăbiciune a soției sale pentru a o împăca.

Ieri, cei doi au fost surprinși de paparazzi Impact.ro ca doi porumbei îndrăgostiţi în maşina condusă de către fostul are tenismen român. Ilie a condus-o pe Ioana până în parcarea de la mall Băneasa acolo unde  aceasta îşi parcase, că de obicei, maşina pe dos. Ioana s-a urcat în Bentley iar Ilie a făcut pe bodyguardul mergând în urma Ioanei cu bolidul său până la complexul Stejarii.

Ilie Nastase stie cum sa o faca pe Ioana sa se razgandeasca. Dovada ca fostul tenismen si frumoasa bruneta au uitat de divort FOTO EXCLUSIV
Ilie Nastase stie cum sa o faca pe Ioana sa se razgandeasca. Dovada ca fostul tenismen si frumoasa bruneta au uitat de divort FOTO EXCLUSIV

Ilie Năstase este la al cincilea mariaj

Pe lângă activitatea sportivă cu adevărat impresionantă, despre Ilie Năstase se știe că a fost și un amorez de primă clasă. La un moment dat, în presa internațională au apărut informații potrivit cărora, ”Nasty” s-ar fi iubit cu nu mai puțin de 2.500 de femei.

Doar cinci dintre ele au fost însă duse în fața altarului de către campionul mondial. Prima mare iubire a fostului tenismen român a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri, iar cu aceasta are o fiică, Nathalie (43 de ani). În 1980 ceidoi au divorțat, iar Ilie și-a refăcut viața cu fotomodelul american Alexandra King. Împreună au înfiat un băiat, Nicholas (32 de ani), şi o fată, Charlotte (29 de ani).

În cele din urmă cei doi au divorțat, apoi Ilie Năstase s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu, mariaj care a durat până în 2010 și în urma căruia au rezultat două fete: Alessia (16 ani) şi Emma (13 ani). După Amalia a urmat Brigitte Sfăt, însă şi de aceasta Ilie a divorţat, după doar cinci ani de mariaj şi opt de relaţie.

Ioana Simion este a cincea soție a lui ”Nasty”. Ea a mai fost căsătorită în trecut timp de 20 de ani. În urma mariajului care s-a încheiat în urmă cu patru ani are un băiat.

Urmăriți Impact.ro și pe