Ciprian Marica pleacă din România și se stabilește în Spania. Ce afaceri vrea să lase în urmă

Andrei Cezar, Alexandru Teodorescu 25.08.2021, 18:23
Ciprian Marica pleacă din România și se stabilește în Spania. Ce afaceri vrea să lase în urmă

Ciprian Marica îi urmează exemplul lui Cristi Chivu și părăsește România. Definitiv! Fostul atacant al echipei naționale și-a anunțat deja prietenii cu privire la această decizie, iar destinația aleasă de el este Spania. Ciprian intenționează să își vândă toate proprietățile din țară și să păstreze doar acțiunile pe care le deține la Farul Constanța.

Ciprian Marica se mută în Spania definitiv

Ciprian Marica a locuit timp de un an de zile în capitala Spaniei, pe când evolua în tricoul lui Getafe. Perioada petrecută la Madrid (sezonul 2013-2014) se pare că l-a impresionat pe fostul atacant al naționalei. Drept urmare, acesta își dorește să se întoarcă acolo definitiv.

Potrivit unor surse citate de prosport.ro, acționarul minoritar de la Farul Constanța s-ar fi destăinuit unor apropiați că va vinde toate proprietățile pe care le deține în țară și va părăsi România, dorindu-și să se stabilească la Madrid.

Dintre bunurile pe care le deține, Ciprian are de gând să păstreze doar cei 10% din clubul Farul Constanța și baza sportivă preluată de la Ilie Năstase, fosta ”Voința”, din Floreasca. Acolo, Marica deține trei terenuri de fotbal, iar unul dintre ele este de mărime normală.

Ciprian Marica pleaca din Romania si se stabileste in Spania. Ce afaceri vrea sa lase in urma
Ciprian Marica pleaca din Romania si se stabileste in Spania. Ce afaceri vrea sa lase in urma

La ce afaceri renunță Marica odată cu plecarea în Spania

În anii în care a fost jucător, Ciprian Marica a câștigat sume considerabile de bani din fotbal, evoluând la echipe precum Dinamo, Șahtior, Sttugart, Schalke 04 și Steaua. După ce s-a retras din activitatea sportivă, fostul mare atacant a investit în mai multe afaceri, cele mai importante dintre ele fiind în domeniul imobiliar.

Printre proprietățile pe care Marica vrea să le vândă se numără și o clădire de birouri situată în zona Dorobanți din Capitală. Recent, clubul Dinamo, cel la care fostul atacant s-a format, a negociat cu Ciprian pentru mutarea sediului clubului în clădirea deținută de fostul fotbalist. 

Oficialii câinilor ar fi trebuit să plătească 7.000 de euro pe lună pentru spațiile de birouri, însă în cele din urmă mutarea nu s-a mai făcut, deoarece acționariatul spaniol al lui Dinamo a considerat că suma este mult prea mare posibilitățile financiare ale sale.

Treaba e simplă. Căutau să se mute aproape de stadion. Au vizionat mai multe birouri și au ajuns pe Dorobanți, unde am o clădire. Au vizionat niște birouri, ulterior mi-au confirmat că își doresc să vină acolo și le convine prețul. A rămas să semnăm contractul și mi-au zis că săptămâna asta vin la București. Am avut o discuție cu cei de acolo, să închiriez birouri, mi-au spus și mie că totul va fi bine. Mi-au spus că vor face un virament, că vor intra banii către club, apoi vom discuta”, dezvăluia Marica în octombrie 2020.

Ciprian Marica are 71 de partide jucate pentru naționala României în care a marcat 25 de goluri.

Urmăriți Impact.ro și pe