FOTO EXCLUSIV

Ilie Năstase, apariție surprinzătoare în public. Ce a ajuns să facă fostul tenismen de dragul banilor. FOTO EXCLUSIV

Stan Filon 30.09.2022, 12:53

Ilie Năstase a fost surprins de paparazzy Impact.ro prin oraș. Fostul mare tenismen se menține foarte bine, deși a ajuns la venerabila vârstă de 76 de ani. Are un tonus foarte bun și se vede de la o poștă faptul că a fost un sportiv de mare performanță, la viața sa. Este sprinten și se și îmbracă ca un tinerel. Un aspect însă a atras atenția tuturor celor care l-au văzut.

Ilie Năstase, apariție surprinzătoare în public

Ilie Năstase nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este în atenția publicului de zeci de ani, de când a devenit nr 1 mondial la tenis. Fanii îl iubesc în continuare și este la fel de cunoscut în întreaga lume, pentru performanțele sale sportive din teren, pentru personalitatea sa, dar și pentru viața din afara terenului.

Fostul sportiv de performanță a rămas foarte vioi și plin de viață, deși a avut și câteva episoade nefericite, când a ajuns la spital. A lăsat totul în urmă și a revenit la o formă foarte bună. Recent, paparazzy Impact.ro l-au suprins pe fostul mare campion ieșind dintr-o cafenea din mall Baneasa. Îmbrăcat ca un tinerel, Ilie Năstase a atras însă atenția tuturor după ce a ales să poarte o șapcă albă, destul de ieftină.

Ilie Nastase, apartie surprinzatoare in public
Ilie Nastase, apartie surprinzatoare in public

Ambasadorul Ilie Năstase

Este, de fapt, o șapcă promoțională a firmei care deține mai multe săli de jocuri, mai exact Admiral. Nu este o întâmplare, deoarece Ilie Năstase a fost prezent la unul dintre cel mai importante evenimente din industria jocurilor de noroc din Romania, Entertainment Arena Expo ediția a 14-a, în cadrul standului NOVOMATIC.

Legenda tenisului românesc a semnat anul acesta un contract de parteneriat cu una dintre cele mai mari și vechi companii organizatoare de jocuri de noroc ADMIRAL. Brandul este cunoscut la nivel internațional, fiind numărul 1 în Europa, cu peste 1500 de locații la nivel global. Așadar, Ilie Năstase și-a luat rolul de ambasador al sălilor de jocuri de noroc Admiral foarte în serios și se pare că nu se mai desparte de șapca respectivă, indiferent de cât de ieftină ar fi, deoarece i aduce bani frumoși.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...