Ilie Năstase a ales locul în care doreşte să îi fie expusă statuia. Vrea să fie înlocuit bustul lui Charles de Gaulle: “Nu e român. Am înnebunit cu toţii?”

Nicu Stan 14.06.2021, 08:09

Ilie Năstase a ales locul în care doreşte să îi fie expusă statuia. Vrea să fie înlocuit bustul lui Charles de Gaulle din Herăstrău cu al său pentru că acesta este francez.

Ilie Năstase a primit o statuie care îl reprezintă chiar pe el. Unde vrea  să o amplaseze

Ilie Năstase a ales locul în care doreşte să îi fie expusă statuia. Vrea să fie înlocuit bustul lui Charles de Gaulle din Herăstrău cu statuia sa.

Ilie Năstase a primit drept cadou o statuie de 2,25 metri reprezentându-l pe el în timpul unui meci de la un turneu din Asutralia de la nașul său, Ciprian Marica. Astfel, fostul număr 1 WTA caută un loc în care să își amplaseze statuia primită cadou.

Ilie Nastase si nasul sau, Ciprian Marica
Ilie Nastase si nasul sau, Ciprian Marica

Statuia, cadou de la Ciprian Marica, nașul lui Ilie Năstase

”Știu că va fi realizată după o poză de-a mea pe care am făcut-o în Australia. Am înțeles că va avea o înălțime de 2,25 m. Cât o să coste nu am întrebat, pentru că nu ar fi un gest tocmai elegant din partea mea să-l întreb pe Ciprian Marica astfel de informații sau cât a cheltuit pentru statuia mea.

Este cadoul lui pentru mine și nu pot decât să-i mulțumesc frumos”, a spus Ilie Năstase.

Ilie Năstase vrea ca statuia să fie amplasată undeva în centrul Capitalei

Ilie Năstase a hotărât ca statuia cadou să fie amplasată musai în centrul Capitalei și într-un loc cat mai vizibil. În contextul în care marele sportiv este născut în Bucureşti, aproape de arenele Progresul, Ilie Năstase spune că este de acord ca statuia lui să fie amplasată în acea zonă.

”Nu vreau la Arenele Progresul pentru ca acolo nu intra nimeni. Nu e niciun turneu de tenis, nu e nimic”, a spus Ilie Năstase.

Ce loc a găsit Ilie Năstase pentru amplasarea statuii sale

Astfel, Ilie Năstase a spus că vrea ca statuia lui să fie amplasată undeva într-un loc în care vin multi copii.

”În Herăstrău intră zi de zi copii, și vara, și iarna. Și în față acolo e o statuie, a unui general, dar nu e roman, e francez, Charles de Gaulle. Am înnebunit cu toții?”, spune Ilie Năstase, potrivit ziare.com.

Ilie Năstase, protagonist în scandalul anului

Pe de altă parte, Ilie Năstase a trecut printr-un scandal îngrozitor în acest an, încă de la începutul lui. De Sfântul Ioan, Ioana Năstase soția lui Ilie, întoarsă acasă de la o petrecere a fost luată pur și simplu la bătaie de fostul sportiv, motivul acestuia fiind gelozia.

Ioana Năstase ar fi primit un coment pe rețeaua de socializare de la fostul ei iubit, celebrrul Nick Rădoi, asta făcându-l pe Ilie Năstase să-și iasă din minți. Ioana Năstase a fost scoasă de polițiști din mâinile lui Ilie Năstase după ce aceasta a apelat numărul 122.

Urmăriți Impact.ro și pe