FOTO EXCLUSIV

Deşi au spus că divorţează, imaginile astea spun cu totul altceva. Cum au fost surprinşi Ioana şi Ilie Năstase în public

Nicu Stan 14.04.2021, 14:27

Deşi au spus că divorţează, imaginile astea spun cu totul altceva. Cum au fost surprinşi Ioana şi Ilie Năstase în public, vedeți în galeria foto.

Ilie Năstase s-a împăcat cu Ioana Năstase. Imaginile care dezvăluie totul

Cel mai ”Nasty” cuplu din showbiz-ul românesc s-a împăcat și sunt din nou împreună. Chiar dacă au anunțat lumea întreagă că divorţează, imaginile surprinse de paparazzi Impact, cu Ioana și Ilie Năstase, arată cu totul altceva.

În ultima vreme cei doi ne-au obişnuit cu divorţuri, despărţiri şi iarăşi împăcări. De data aceasta cei doi au fost surprinşi ieşind din cartierul Stejarii în maşina Mercedes S a fraţilor Păunescu.

Rochia i-a jucat feste Ioanei Nastase
Rochia i-a jucat feste Ioanei Nastase

Ilie Năstase și Ioana au fost în apartamentul din cartierul Stejarii

Probabil, frații Păunescu i-au pus lui Ilie Năstase la dispoziţie maşina cu şofer cu tot pentru a o duce pe soția sexy la Bentley-ul care era parcat în fata mall-ului Băneasa.

Astfel, Ioana a atras atenţia tuturor cu o rochie gen Scufiţa Rosie care i-a jucat feste şi s-a ridicat mai mult decât şi-ar fi dorit gelosul de Ilie Năstase. Într-un final cei doi amorezi au urcat în maşina Ioanei şi au plecat către apartamentul acesteia din Băneasa.

Ioana Năstase prevedea o împăcare cu fostul numărul 1 WTA

De altfel, Ioana Năstase mărturisea pe la mijlocl lunii martie că ea și Ilie Năstase au revenit la gânduri mai bune. Asta se vede acum din fotografiile surprinse cu cei doi.

”Da, ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final feiricit. Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta.

Ilie Năstase convenise să îi lase cadourile Ioanei

Ba chiar mi-a spus, recent, că cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta, îmi vor rămâne. Sunt gata să continui să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta. Pe de altă parte, nu sunt genul hrăpăreţ şi nici nu am acceptat căsătoria cu Ilie Năstase cu nu ştiu ce motive ascunse. Asta voi cere şi la tribunal, ca fiecare parte să-şi păstreze bunurile cu care a intrat în relaţia noastră, atunci când aceasta s-a oficializat!”, declara Ioana Năstase.

Ioana Năstase l-a părăsit pe fostul sportiv în luna ianuarie a acestui an, chiar de Sfântul Ion. Atunci, Ilie Năstase, gelos pentru că Nick Rădoi îi comentase Ioanei pe Facebook la o poză, a răbufnit și a luat-o la bătaie. Nick Radoi a fost iubitul Ioanei înainte de a se căsători cu Ilie Năstase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI