Îl readuce Gigi Becali pe Laurențiu Reghecampf la FCSB? Ce spune antrenorul despre relația cu patronul echipei

Gabriel Peneș 20.09.2022, 11:31
Îl readuce Gigi Becali pe Laurențiu Reghecampf la FCSB? Ce spune antrenorul despre relația cu patronul echipei

Îl readuce Gigi Becali pe Laurențiu Reghecampf la FCSB? Vicecampioana s-a calificat în grupele Conference League, dar are un start dezastruos în campionat. Roș-albaștrii ocupă abia locul 14, antepenultimul, și riscă să nu prindă play-off-ul Superligii. Deși patronul clubului a dat asigurări că Nicolae Dică nu are locul periclitat pe banca tehnică, Gigi Becali s-ar putea răzgândi și ar putea apela din nou la Laurențiu Reghecampf, antrenorul care i-a adus FCSB două titluri de campioană.

Îl readuce Gigi Becali pe Laurențiu Reghecampf la FCSB?

Îl readuce Gigi Becali pe Laurențiu Reghecampf la FCSB? Elevii pregătiți de Nicolae Dică au reușit calificarea în grupele Conference League, lucru ce i-a umplut conturile patronului grupării. Dar vicecampioana are o situație dezastruoasă în competiția internă, ocupând abia locul 14, după 9 meciuri disputate. Astfel, FCSB riscă să nu prindă chiar play-off-ul Superligii, în condițiile în care Becali visează să o aducă pe Real Madrid la București, dar în grupele Champions League.

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că postul lui Nicolae Dică pe banca echipei nu e amenințat, el fiind mulțumit de rezultatele financiare ale calificării în grupele competiției europene. Latifundiarul a întărit această idee, inclusiv după ultimul eșec din campionat, cel cu U. Craiova, scor 1-2.

„Nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu, eu vă tot zic, dar voi nu vreți să înțelegeți, nu am nicio treabă cu Dică.

Avem chiar o perioadă foarte bună, care mi-a adus patru milioane (n.r. – de euro, referire la câștigurile din grupele Conference League)”, a explicat Becali la Pro Arena.

Îl readuce Gigi Becali pe Laurențiu Reghecampf la FCSB? Ce spune antrenorul despre relația cu patronul echipei
Laurențiu Reghecampf, care a împlinit 47 de ani pe 19 septembrie, antrenează tocmai în Azerbaidjan, dar se bucură de prezența iubitei sale, Corina Caciuc și de fiul celor doi, Liam

Ce spune antrenorul despre relația cu patronul echipei

Cu toate acestea, Gigi Becali se poate răzgândi peste noapte, dacă FCSB nu-și va reveni în campionat, iar rezultatele slabe vor persista în continuare. Tocmai de aceea, multă lume a privit spre Laurențiu Reghecampf, cel care a avut două mandate pe banca roș-albaștrilor, 2012-2014 și 2015-2017. El a adus și două titluri, printre ultimele, grupării lui Becali, în 2013 și 2014

Laurențiu Reghecampf o antrenează acum pe Neftchi Baku, formație care ocupă locul 2 în campiontul din Azerbaidjan. Tehnicianul care a împlinit 47 de ani pe 19 septembrie a vorbit despre parcursul său de la FCSB, dar și despre posibilitatea unei reveniri.

„N-am ce să comentez, eu mă bucur că am lăsat o imagine bună, oamenii au văzut că echipa joacă fotbal. Întotdeauna când ești dorit ai o satisfacție, cred eu că pentru asta muncim, fiecare în parte. N-am ce să spun, eu sunt sub contract, FCSB are pe bancă un antrenor care a dus echipa în grupele Conference League, lucru care nu s-a întâmplat de mult.

Ar trebui să îi acorde mai mult timp, sunt mulți jucători noi, nu e ușor să îi integrezi într-un timp scurt. Ca valoare și ca lot, eu cred că FCSB va avea un cuvânt greu de spus. Veți vedea când vor intra toți jucătorii că le va fi greu să piardă puncte.

Nu pot să spun că am mai vorbit, dar când avem posibilitatea vorbim și am o relație foarte bună cu patronul echipei Gigi Becali”, a declarat Laurențiu Reghecampf conform Prosport.

De ziua lui de naștere, antrenorul a publicat o fotografie în care apare sărutându-și iubita, Corina Caciuc, lângă un tort decorat cu imaginea unor părinți care își țin copilul în brațe. „Te iubesc, inimă!”, a scris Laurențiu Reghecampf în descrierea acestei fotografii pe care a publicat-o pe Instagram. Tot de ziua lui, Reghecampf a publicat o fotografie în care apare alături de Corina și de fiul lor, Liam.

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....