Gigi Becali știe ce se va întâmpla cu FCSB. „Sunt nebun eu?”

Gabriel Peneș 19.09.2022, 16:07
Gigi Becali știe ce se va întâmpla cu FCSB. „Sunt nebun eu?”

Gigi Becali știe ce se va întâmpla cu FCSB. Patronul vicecampioanei s-a bucurat de banii câștigați după calificarea echipei în grupele Conference League, dar nu se aștepta la problemele pe care formația le are în campionat. Roș-albaștrii se află abia pe locul 14, antepenultimul, și vor trebui să lupte din greu pentru a prinde play-off-ul Superligii în acest sezon. Cu toate acestea, Gigi Becali și-a făcut calculele și crede că echipa sa va recupera „terenul” pierdut.

Gigi Becali știe ce se va întâmpla cu FCSB

Gigi Becali știe ce se va întâmpla cu FCSB. Gruparea antrenată de Nicolae Dică i-a adus câteva milioane bune de euro latifundiarului prin calificarea în grupele Champions League. Este și motivul pentru care Becali a declarat că a prins curaj, mai ales după egalul cu Anderlecht, și va continua să investească în echipă.

Problema cea mare și neașteptată este în campionat. FCSB se află pe un neverosimil loc 14, antepenultimul, cu doar 8 puncte strânse după 9 meciuri. O singură victorie au reușit elevii lui Nicolae Dică, cu codașa Chindia și asta după ce au fost conduși cu 0-2. Duminică, FCSB a pierdut din nou, în Bănie, în fața celor de la U. Craiova, scor 1-2.

„Cine-i mulțumit de jocul ăsta? Dacă jucăm cu o echipă care nu are cei mai buni jucători… S-a întâmplat pentru că noi am avut un Coman (n.r. – Florinel Coman), toate mingile le-a pierdut, apoi a intrat altul (n.r. – Octavian Popescu) și le-a pierdut și el pe toate.

Apoi l-am mai avut pe Haruț, care el nu era, era pe altă planetă”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali știe ce se va întâmpla cu FCSB. „Sunt nebun eu?”
FCSB ocupă locul 14, antepenultimul, în clasamentul Superligii, cu doar 8 puncte strânse după 9 partide disputate

„Sunt nebun eu?”

Cu toate acestea, Gigi Becali e convins că echipa își va reveni și va prinde play-off-ul. El a declarat că Billel Omrani și Andrea Compagno, cei doi atacanți nou-aduși, vor fi în același timp pe teren. Latifundiarul consideră că, dată fiind valoarea jucătorilor din lot, nu există echipă care să mai poată bate FCSB în campionat.

„Omrani și Compagno vor fi amândoi în teren, asta e ceea ce o să fac. Sunt prea valoroși. Compagno nu poate singur, trebuie să primească mingi. 100% Omrani va fi pe teren după pauza provocată de națională. Cu Omrani, Compagno, Coman, Olaru, Edjouma, Cordea, cine ne poate bate pe noi?

Sunt nebun eu? Nu văd cine să ne poată bate cu acești jucători. Sunt doar jucători supervaloroși. Bine, să nu alunece ăla și să facă penalty în minutul 95. Eu doar la cascadori am văzut așa ceva”, a spus Becali, la Pro Arena.

Becali a mai dezvăluit că prioritatea absolută a echipei a devenit campionatul și intrarea în play-off, Conference League nemaiavând interes pentru el.

„Ne axăm doar pe campionat, că avem nevoie să intrăm în play-off, nu ne mai interesează așa tare Conference League. Dacă intrăm în play-off la opt puncte sau zece, cinci înjumătățite, avem șanse la campionat.

Doar campionatul contează. O să joace ceilalți. De exemplu, pe Miculescu de ce am dat 1.7 milioane? Pe Rusu de ce am dat bani? Toți ăștia pe care am dat bani să joace. Ce să fac? Asta e situația, pot face ceva? Ce perspectivă dacă avem opt puncte?

Singurul lucru pe care mi-l doresc e play-off-ul, că altfel am mai pierdut un an. Eu nu cred că o să pierdem play-off-ul, dar trebuie să batem Petrolul. Dacă vom câștiga restanțele și batem Petrolul, trecem peste. Lupta noastră nu e cu CFR sau cu Universitatea Craiova, e cu Petrolul, cu Sepsi, cu UTA”, a mai precizat Gigi Becali, potrivit sursei citate.

FCSB se află la 8 puncte de ocupanta locului 6, Sepsi, ultimul care asigură prezența în play-off. Liderele Superligii sunt Farul și Rapid, ambele cu cîte 24 de puncte, în timp ce Harmannstadt ocupă locul 3, cu 22 de puncte, dar și un meci mai puțin disputat.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....