Dedicație surpriză a lui Laurențiu Reghecampf în ziua în care a împlinit 47 de ani. Imaginea din intimitate făcută publică

Ana Anitoiu 19.09.2022, 16:15

Laurențiu Reghecampf a făcut o dedicație surpriză, luni, 19 septembrie, în ziua în care împlinește 47 de ani. Antrenorul a publicat o imagine din intimitate în care apare alături de iubita lui, Corina Caciuc, împreună cu care are un fiu.

Ce dedicație a făcut Laurențiu Reghecampf de ziua lui

Laurențiu Reghecampf vrea ca toată lumea să știe că este îndrăgostit de actuala lui parteneră de viață, Corina Caciuc. De ziua lui de naștere, antrenorul a publicat o fotografie în care apare sărutându-și iubita, lângă un tort decorat cu imaginea unor părinți care își țin copilul în brațe.

„Te iubesc, inimă!”, a scris Laurențiu Reghecampf în descrierea acestei fotografii pe care a publicat-o pe Instagram.

Tot de ziua lui, Laurențiu Reghecampf a publicat o fotografie în care apare alături de Corina Caciuc și de fiul lor, Liam. Antrenorul a primit numeroase mesaje în care fanii i-au urat „La mulți ani”, iar unii l-au felicitat că și-a ascultat inima și a divorțat de fosta sa soție, Anamaria Prodan.

Ziua de naștere a lui Laurențiu Reghecampf nu a fost uitată de fiul său cel mare, Luca. Tânărul a publicat la rândul său un mesaj pe rețelele sociale, precum și o fotografie cu antrenorul. „La mulți ani, tata! Te iubesc!”, a fost mesajul lui.

Dedicatie surpriza a lui Laurentiu Reghecampf in ziua in care a implinit 47 de ani
Laurentiu Reghecampf si Corina Caciuc, alaturi de fiul lor

Laurențiu Reghecampf, imagini cu iubita lui

De altfel, Laurențiu Reghecampf obișnuiește să publice pe rețelele sociale fotografii cu iubita lui, Corina Caciuc, și cu fiul lor, Liam. În urmă cu două săptămâni, antrenorul a publicat o imagine în care apare într-o piscină alături de partenera lui de viață.

O altă imagine publicată de Laurențiu Reghecampf, în luna iulie, alături de emoji în formă de inimă, o arată pe Corina Caciuc ținându-și în brațe fiul, lângă doi câini.

La astfel de fotografii, Laurențiu Reghecampf a fost felicitat pentru schimbarea pe care a făcut-o în viața lui, divorțând de Anamaria Prodan și dedicându-se unei vieți alături de Corina Caciuc, femeia pe care o iubește. Alți internauți, însă, l-au criticat pentru alegerea făcută.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...