Îl mai ții minte pe Wilmark? Cu ce se ocupă acum fosta vedetă de la Pro TV

Iancu Andreea 17.06.2020, 13:23

În urmă cu șapte ani, Wilmark Rizzo Hernandez era o prezență exotică în cadrul juriului de la Dansez pentru tine. Cu toate că acesta începuse o carieră de succes în televiziune, micuțul Will s-a retras din lumina reflectoarelor. Acesta se bucură de familia sa, dar nu a uitat complet pasiunea pentru dans.

Cum a ajuns Wilmark cunoscut în România

Wilmark a fost unul dintre cei mai longevivi jurați ai unui show TV. Acesta aducea un plus de culoare emisiunii Dansez pentru tine, unde a fost prezent în juriu timp de 13 sezoane. Cu toate acestea, micuțul Will a fost dat afară în 2013 „din cauza unor contracte semnate cu alte televiziuni”. Pe de altă parte, după plecarea de la Pro TV, juratul a devenit maestru de ceremonii și și-a deschis o școală de dans.

Totuși, după cum și numele atestă, Wilmark nu este orginar din România. El s-a născut în Columbia, la 31 mai 1977. Acolo Will a absolvit „Colegio de los Andes” la Escuela de Danza y Musica Latinoamericana din Bogota. Venirea în România l-a adus în fața unui domeniu necunoscut. Wilmark a urmat Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești, devenind inginer. Cu toate acestea, el a rămas la prima dragoste, muzica. Astfel, Will a deschis prima discotecă latino-americană din România, Salsa You & Me. Totodată, el s-a remarcat prin stilul de dans Salsa Mambo. De asemenea, Wilmark a ajuns să susțină cursuri de dans ca instructor.

Wilmark și soția sa au împreună doi băieți
Foto – Instagram

Afectat de pandemie

Din pricina crizei generate de pandemie, Wilmark a renunțat la școala de dans și s-a mutat împreună cu familia sa în comuna Mihai Bravu, județul Giurgiu. Alături de soția sa, Ioana, Wilmark are doi băieți, Loukas (12 ani) și Joakin (8 ani).

Suntem la casa de la țară din Mihai Bravu, unde mama Ioanei face agricultură. Și am ajutat și noi, soția mea a pus roșii, salată, ardei, castraveți, iar eu am zis să fiu util și am făcut un solar. Chiar dacă am stat de dimineață până seara la țară, am lucrat cu drag. Eu am cumpărat tot ce trebuia pentru solar, l-am montat și a devenit funcțional.

Aerul curat și viața de la țară i-a unit pe toți, învățându-i să se bucure de frumusețea naturii și de momente împreună.

Soția mea a plantat și trandafiri, care au înflorit și sunt minunați. Ne-am simțit bine la țară cât am stat la aer curat și ne-am relaxat. Loukas și Joakin au încercat și ei să ajute cum au putut. M-am bucurat că am putut avea tot felul de discuții, pe diferite subiecte, și că am putut interacționa mai mult. Această perioadă pentru noi a fost o binecuvântare, a declarat Wilmark pentru click.ro.

Cu toate acestea, dragostea pentru muzică și dans nu poate fi stăvilită. Wilmark ține în continuare cursuri de dans, însă online. El are în plan și un proiect nou, o platformă de dans online. De asemenea, fiind președinte al Asociației Române de Dans, Wilmark le oferă bătrânilor din cămine cursuri gratuite, potrivit sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...