Doliu în lumea artistică! A murit Ovidiu Danci, balerinul de la Dansez Pentru Tine. Anunț plin de durere

Madlen Moraru 15.06.2020, 14:28
Doliu în lumea artistică! A murit Ovidiu Danci, balerinul de la Dansez Pentru Tine. Anunț plin de durere

Ovidiu Danci, balerinul de la Dansez Pentru Tine a murit. Lumea artistică de la noi este în doliu odată cu această veste foarte tristă. Anunțul deosebit de dureros a fost făcut în această luni. Bărbatul cunoscut pentru apariția în cadrul show-ului de pe PRO TV s-a stins, fiind cunoscut că suferea de mai multe afecțiuni.

Doliu în lumea artistică! A murit Ovidiu Danci, balerinul de la Dansez Pentru Tine

A murit Ovidiu Danci, balerinul de la Dansez Pentru Tine, iar anunțul deosebit de trist a venit în dimineața zilei de luni. Bărbatul avea vârsta de doar 39 de ani și a participat în anul 2011 în show-ul de la PRO TV. Vestea a fost dată din partea școlii de danse pe care acesta a înființat-o la Bistrița. Ovidiu Danci și-a făcut apariția și în câteva seriale românești, dar cel mai cunoscut moment al său a fost cel din cadrul emisiunii prezentate pe atunci de Iulia Vântur.

Doliu în lumea artistică! A murit Ovidiu Danci, balerinul de la Dansez Pentru Tine. Anunț plin de durere
Balerinul Ovidiu Danci a murit la doar 39 de ani

Balerinul Ovidiu Danci s-a luptat o perioadă îndelungată cu o afecține nemiloasă, leucemia. Starea acestuia de sănătate s-a agravat cu câteva zile în urmă, iar vineri a fost mutat pe secția de terapie intensivă de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. A participat în ediția cu numărul 12 la Dansez Pentru Tine, în anul 2011, împreună cu artista Aylin Cadîr. Regretatul dansator și-a îndeplinit cel mai mare vis de a deschide o școală de balet în anul 2017. Deși a locuit o perioadă atât în străinătate, cât și în Capitală, dorul de casă a fost prea mare și a revenit în Bistrița. Cât a locuit în București a jucat și în serialul “Om bogat, om sărac”.

Anunț plin de durere

„Dragii noștri, cu sufletele devastate de durere, vă anunțăm că maestrul de balet Ovidiu Danci, sufletul școlii noastre de balet, a plecat să danseze cu îngerii. Prin noi, Școala de Balet Ovidiu Danci va rămâne însă mulți ani de acum înainte alături de noi. Avem datoria să-i ducem visul mai departe și așa vom face. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a fost anunțul oficial al școlii de dans fondată de balerinul Ovidiu Danci, potrivit știrileprotv.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe