Îl mai știi pe Cătălin Voicu, fost membru al trupei Ro-Mania? La ce show a apărut recent și cu ce se ocupă în prezent. Transformare uimitoare

Ana Anitoiu 30.09.2020, 15:32
Îl mai știi pe Cătălin Voicu, fost membru al trupei Ro-Mania? La ce show a apărut recent și cu ce se ocupă în prezent. Transformare uimitoare

Cătălin Voicu, fost membru al trupei Ro-Mania, a apărut la un show TV și a dezvăluit cu ce se ocupă în prezent și ce s-a întâmplat în familia lui.

Cătălin Voicu, fost membru al trupei Ro-Mania, transformare totală

Mai exact, Cătălin Voicu a apărut în ediția de marți seară a emisiunii ”Chefi la cuțite”. Arată complet diferit față de cum arăta când era membru al trupei Ro-Mania.

Cătălin Voicu a pregătit la ”Chefi la cuțite” o rețetă de piept de curcan cu sos de muștar cu fasole verde și baby carrot.

El s-a prezentat drept fost cântăreț. A precizat că, timp de 16 ani, a fost membru al formației Ro-Mania. A spus că s-a retras în urmă cu șase ani, iar formația merge înainte.

Îl mai știi pe Cătălin Voicu, fost membru al trupei Ro-Mania? La ce show a apărut recent și cu ce se ocupă în prezent. Transformare uimitoare
Cătălin Voicu, fost membru al trupei Ro-Mania

Cu ce se ocupă în prezent Cătălin Voicu, fost membru al trupei Ro-Mania

De asemenea, Cătălin Voicu a dezvăluit cu ce se ocupă în prezent. Ceea ce face acum este departe de fosta lui ocupație.

Cătălin Voicu a dezvăluit că, în prezent, este agent de vânzări pentru o firmă de contabilitate. Fostul membru al trupei Ro-Mania a mai făcut o destăinuire uluitoare.

Fostul cântăreț a explicat că s-a retras din muzică, pentru a-și pune familia pe primul loc. Cătălin Voicu a mărturisit că el și soția lui au avut mai multe încercări nereușite de a face un copil.

”M-am retras pentru că familia este mai importantă și vreau să fiu mai aproape de ea. Sunt căsătorit de 20 de ani. Am încercat să avem copii, am avut numeroase nereușite, inclusiv o fertilizare in vitro”, a spus el, la ”Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Cătălin Voicu a dezvăluit că, în cele din urmă, el și soția lui au adoptat un băiat în vârstă de trei ani. Acum, copilul a ajuns la vârsta de șase ani.

”Am un copil de 6 ani, care a venit în urmă cu trei ani în familie. Am mers pe ideea de adopție. L-am adoptat pe Alex în urmă cu trei ani.

Acum pot spune că sunt un părinte împlinit din toate punctele de vedere. Dacă vrei să adopți cu adevărat se rezolvă totul foarte repede”, a mai povestit el, la show-ul ”Chefi la cuțite”.

Printre melodiile pe care le-a lansat, de-a lungul timpului, formația Ro-Mania, se numără ”Au, inima, au”, ”Dulce-i vinul”, ”Lasă-mă să beau”, ”Fost-am dus”, ”Ah! Ce-aș vrea…”, ”Leliță Ioană”, ”Mocăneața” și ”Undeva, cândva”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...