Câți bani ia Sorin Bontea la Chefi la Cuțite de pe Antena 1. E mai bine plătit decât colegii lui

Andrei Cezar 27.06.2020, 19:08

Este carismatic, cu simțul umorului și un bucătar desăvârșit. Chef Sorin Bontea a reușit să-i cucerească pe români prin felul său de a fi. Talentul lui și aprecierea de care se bucură din partea publicului i-au adus și câștiguri substanțiale. Impact.ro a aflat ce salariu primește acesta de la Antena 1 pentru emisiune Chefi la Cuțite.

Câți bani câștigă Sorin Bontea la Chefi la Cuțite

Emisiunea Chefi la cuțite, difuzată de Antena 1, este una dintre cele mai urmărite și apreciate de către publicul din România. Dovadă stau cifrele audiențelor ale fiecărei ediții difuzate. Cei trei chefi se luptă pentru ca echipele lor să câștige fiecare probă, iar la final să se poată mândri cu marele trofeu.

Până acum au fost difuzate 7 sezoane, iar titlurile au fost împărțite astfel: 3 concurenți de-ai lui chef Sorin Bontea au câștigat marea finală, doi de-ai lui chef Florin Dumitrescu și doi de-ai lui chef Cătălin Scărlătescu.

Dintre cei trei chefi cel mai apreciat este, de departe, chef Sorin Bontea care a obținut un capital de imagine considerabil și în urma participării la emisiunea ”Asia Express”, pe care a câștigat-o alături de Răzvan Fodor.

Câți bani ia Sorin Bontea la Chefi la Cuțite de pe Antena 1. E mai bine plătit decât colegii lui
Câți bani ia Sorin Bontea la Chefi la Cuțite de pe Antena 1. E mai bine plătit decât colegii lui

Cel mai bine plătit chef de la emisiunea ”Chefi la cuțite”

Și cum faima vine, de multe ori, la pachet și cu câștiguri financiare, Chef Sorin Bontea nu face excepție de la această regulă. Impact.ro a aflat care este onorariul pe care Bontea îl încasează la Antena 1 pentru emisiunea Chefi la cuțite.

”Sorin câștigă 10.000 euro pe sezon. Vorbim de aproape 3 luni de filmări, în care se stă în platou și câte 12 ore pe zi. Este și cel mai bine plătit chef dintre cei trei, însă are și cea mai vastă experientă în bucatărie, numărându-se în topul celor mai buni 5 bucătari din România”, ne-au dezvăluit surse de încredere.

În plus, Sorin Bontea a câștigat și premiul cel mare la Asia Express, împreună cu prietenul său, Răzvan Fodor, în valoare de 30.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe