Gestul de magnat al lui Dorian Popa pentru întreaga sa familie. Ce le-a cumpărat. ”Am grijă de ei”

Rădulescu Valentin 07.09.2020, 08:27
Gestul de magnat al lui Dorian Popa pentru întreaga sa familie. Ce le-a cumpărat. ”Am grijă de ei”

Dorian Popa este unul dintre cei mai simpatizați artiști de la noi. Acesta își împărtășește toate momentele importante din viața sa alături de fani, iar de când s-a afișat cu patrupedul său Cheluțu, a devenit și mai apreciat. De curând, artistul a făcut și un cadou superb familiei sale, susținând că va avea grijă de ei în continuare.

Dorian Popa, gest superb pentru familia sa

Artistul a mărturisit recent că va avea grijă în continuare de toată familia lui. Așadar, datorită succesului pe care îl are în ultimul timp, Dorian Popa și-a permis să achiziționeze încă două mașini pentru iubita și mama lui. Vedeta a cumpărat un Mercedes decapotabil și un Volkswagen Polo. În prezent acesta are un Mercedes GLE 53 AMG, cu care se mândrește și este bucuros că a reușit să își cumpere prima mașină din munca lui.

„Este un Mercedes GLE 53 AMG. Ce mă bucură cel mai mult e că Doamne Doamne m-a ajutat să îmi iau o mașina AMG, care este altceva decât un Mercedes normal. Cei pasionați știu. Este superbă, iarăși trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am putut să o cumpăr de nouă. Este prima mașină nouă cumpărată de mine prin forța și munca mea. Este senzațională, a costat 120.000 de euro, nu este niciun secret. Mă bucur foarte mult de ea și pentru că e o mașină atât de frumoasă și pentru că brandul este unul atât de puternic, am mai luat încă un Mercedes decapotabil și pentru Babs (n.r. iubita lui, Claudia Iosif), și una pentru Mamișor, pentru că vreau să știu că toată lumea este motorizată și că toată lumea și-a îndeplinit câte un vis atâta timp cât eu sunt în viață și alături de familia mea”, a spus Dorian Popa într-un interviu pentru click.ro.

Gestul de magnat al lui Dorian Popa pentru întreaga sa familie. Ce le-a cumpărat. ”Am grijă de ei”
Gestul de magnat al lui Dorian Popa pentru întreaga sa familie. Ce le-a cumpărat. ”Am grijă de ei”

Dorian Popa a dat lovitura pe plan profesional

Dorian Popa are acum un adevărat succes, mai ales pe rețelele de socializare, acolo unde a strâns 2 milioane de fani pe Instagram, 2 milioane pe Youtube și 1 milion pe Facebook. Cu banii câștigați din muzică, afaceri, vlog și televiziune, artistul își permite acum să atingă toate obiectivele în viață. Totodată, urmează să lanseze în curând și o nouă piesă.

„Am piesă cu Anamaria Petrișor, de care sunt extrem de mândru, și sunt norocos că se va lansa pe canalul meu de Youtube. Este o piesă senzațională și cu un clip interesant și îndrăzneț. Am făcut un videoclip într-un spital de nebuni, ba mai mult, au apărut și lucruri interpretabile în presă. Mai am o piesă în limba spaniolă, cu o domnișoară care e în concediu, este piesa ei, am tras vocile și videoclipul l-am filmat.”, a mai declarat Dorian Popa.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe