Idei de afaceri la Imperiul Leilor. 4 proiecte care au primit finanțare de la ”lei” în ediția din 24 februarie

Daria Petrescu 25.02.2021, 14:20
Idei de afaceri la Imperiul Leilor. 4 proiecte care au primit finanțare de la ”lei” în ediția din 24 februarie

„Imperiul Leilor” a revenit cu o nouă ediție miercuri, 24 februarie, la Pro TV. Și de această dată, cei cinci lei au avut șansa să investească în cele mai promițătoare afaceri prezentate de tinerii antreprenori. Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Bogdan Micu, Mohamed Murad și Dragoș Petrescu au investit aproape 790.000 de eoro, celor care au demonstrat că merită. Iată mai jos, 4 proiecte care au primit finanțare de la ”lei” în ediția din 24 februarie.

Idei de afaceri la Imperiul Leilor. Andrei Isac a obținut finanțarea dorită

Tânărul de 36 de ani a dovedit deja până acum că are succes, așa că Leii „s-au bătut” pe el, în speranța

Andrei Isac deține, în asociere, un foodtruck cu frigărui de oaie însă își dorește să deschidă mai multe restaurante în care ingredientul principal din meniu să fie oul.

Andrei Isac

„Ce a fost mai întâi – oul sau găina?”, a spus tnărul atunci când s-a prezentat în fața Leilor.

Tânărul a ales 50.000 de euro pentru 25% din companie. Oferta lui Mohamed Murad a fost de 100.000 de euro, pentru 30% din compania. Andrei Isac a acceptat oferta afaceristului și au bătut palma.

Doi puști i-au uimit pe investitori

Aseară, în fața Leilor, s-au prezentat cei mai tineri antreprenori din cadrul show-ului.

Robert  are 9 ani și Aaron Zicman  are 6 ani. Cei doi sunt frați care se completează reciproc și se înțeleg de minune unul cu celălalt.

Robert și Aaron

Unul propune ideea, celălalt cu implementarea, iar uneori fac schimb de roluri fiindcă sunt niște copii geniali.

Cei doi au venit la Imperiul Leilor ca să obțină o finanțare de 40.000 de euro pentru transformarea invențiilor lor într-o afacere de succes.

Una dintre ele poate revoluționa industria ospitalității și le poate oferi turiștilor un sentiment de singuranță. Pentru acești mici investitori, Leii s-au unit și au oferit suma de 40.000 de euro, pentru ca băieții să își continue visul.

Alexandra Ardelean s-a prezentat încrezătoare în fața Leilor

Alexandra are doar 26 de ani și multe vise. Tânăra s-a rezentat în fața Leilor pentru a obține finanțarea necesară pentru afacerea ei. Prezentarea acesteia a fost atât de bună, âncât Leii s-au bătut între ei pentru a se asocial cu ea. Cu toate acestea, ea a făcut o singură alege, după ce a primit sfaturi extrem de utile.

Alexandra Ardelean

În final, Alexandra a ales investitorul pentru care și venise la Imperiul Leilor, iar Mohammad Murad a asigurat-o că e alegerea cea mai înțeleaptă. Alexandra a acceptat cei 50.000 de euro din partea Cristinei.

Mina David

Mina David are 18 ani și a fost dintoteauna un tip creativ. El lucrează la afacere împreună cu mama lui, sperând ca peste ani să poată prelua întreg businessul.

Mina David a creat înn ultimii ani, bolul în care poți bate orice cremă fără să stropești nimic în jur. Leii au considerat că acest produs este extrem de util în urice bucătărie.

Dar îi lipsesc cei 100.000 de euro necesari lansării produsului. După ce s-a consultat cu mama lui, tânărul a făcut o contraofertă. Și anume, a cerut 200.000 de euro, pentru 20% din companie  și o asociere între Dan Șucu și Bogdan Micu.

 

Urmăriți Impact.ro și pe