Ideea banală care îi aduce unei jucătoare de golf 5 milioane de euro pe an în cont. Afacerea cu care a dat lovitura

Ana Anitoiu 08.12.2021, 17:53

O idee banală i-a adus unei foste jucătoare de golf suma de cinci milioane de euro pe an în contul bancar. După ce a dat lovitura pe plan financiar, tânăra în vârstă de 26 de ani a renunțat la acest sport pe care îl începuse încă din copilărie, astfel încât să aibă mai mult timp pe care să-l dedice noii sale activități ce i-a schimbat viața.

Ce idee banală i-a adus jucătoare de golf o avere

Tânăra, Lucy Robson, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, a început să joace golf încă de la vârsta de 10 ani, când a plecat în Statele Unite ale Americii. La doar 14 și 15 ani, ea a câștigat premiul pentru Jucătoarea Anului din Treasure Coast, iar la vârsta de 16 ani a ajuns la cea mai bună poziționare a sa în clasament – locul 74.

Însă, Lucy Robson a renunțat la competiții, după ce a dat lovitura în plan financiar cu o activitate complet diferită în care a avut repede foarte mult succes. Mai exact, tânăra a început să publice fotografii pe rețelele sociale. În prezent, este influencer. În acest an, averea jucătoarei de golf în vârstă de 26 de ani a fost estimată la peste 850.000 de dolari.

Ideea banala care ii aduce unei foste jucatoare de golf 5 milioane de euro in cont
Lucy Robson

Cât câștigă jucătoarea de golf pe lună

Născută în Londra, Lucy Robson ar câștiga lunar peste 400.000 de euro, iar într-un an ar ajunge astfel să încaseze aproximativ 5 milioane de euro. Totul după ce a început să fie activă pe rețelele sociale. Tânăra are aproape un milion de urmăritori pe Instagram și aproape 900.000 pe TikTok. Această noua activitate de influencer i-a adus contracte de sponsorizare.

Lucy Robson, care a moștenit pasiunea pentru golf de la bunicul ei, jucător profesionist, este prezentă nu doar pe rețelele sociale obișnuite, dar și pe o platformă cu plată. Acolo, tânăra jucătoare de golf are 30.000 de abonați care plătesc 15 dolari pe lună pentru a avea acces la postările ei.

Pe de altă parte, Lucy Robson, care provine dintr-o familie întreagă de pasionați de golf, ar fi ales să nu mai joace la nivel profesionist, ci la nivel de amatori. Pe rețelele sociale, ea publică imagini în care își etalează silueta ce ar face-o mândră pe zeița Afrodita, inclusiv în lenjerie intimă.

În alte postări, Lucy Robson oferă sfaturi cu privire la trucuri în golf, precum și clipuri în care apare făcând yoga, antrenamente cu greutăți, precum și exerciții de încălzire. În plus, tânăra este pasionată de modă. Vezi și cine a fost desemnat cel mai bun influencer din România în 2021!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...