Totul despre Marilu Dobrescu, desemnată cel mai bun influencer din 2021 în România

Ioana Bucur 02.12.2021, 21:50
Totul despre Marilu Dobrescu, desemnată cel mai bun influencer din 2021 în România

Mediul online românesc are o nouă „regină”. Marilu Dobrescu a avut o evoluție fascinantă, marcată de schimbări uriașe de carieră. Frumoasa roșcată a fost votată cel mai bun influencer din 2021 în România, detronând nume mari din domeniu ca Alina Ceușan și Maria Zvinca, în cadrul ediției de anul acesta a People’s Choice Awards, eveniment organizat de televiziunea E! Entertainment.

„Oamenii nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă”

Roșcată, superbă, nonconformistă, curajoasă și plină de surprize. De pe podium, la seriale despre mistere și criminali în serie, ea a fost aleasă de fani noua regină a online-ului românesc.

La ediția din acest an a People’s Choice Awards, eveniment organizat de televiziunea E! Entertainment, opt dintre cei mai cunoscuți influenceri de la noi din țară s-au „bătut” pentru titlul de „Romanian Social Media Star of 2021”. În urma votului publicului, câștigătoarea a fost Marilu Dobrescu, podiumul fiind completat de Maria Zvinca și Alina Ceușan.

După cinci ani de activitate în rândul internauților, Marilu s-a declarat onorată de premiul primit.

„Mulțumesc și mă înclin în fața tuturor celor care m-au votat și nu numai, este o reală onoare să fiu câștigătoarea unui premiu internațional, mai ales când acesta este @peopleschoice. Am plâns cu muci, lacrimi și urlete când am aflat!

Încă de la începuturile mele pe online am construit totul pornind de la motto-ul meu: „Oamenii nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă”.

Au trecut cinci ani de atunci și pot spune cu mândrie că am adunat organic o comunitate mare de oameni care simt, evoluează, râd, plâng și trăiesc alături de mine, de parcă nici nu ne desparte un ecran.

Voi ați votat, premiul e al nostru! Mulțumesc și întregii echipe @eentertainmentromania! Îmi pare rău că nu se poate ajunge în L.A. anul acesta la gala din cauza pandemiei, dar tot o să fiu cu ochii pe ea – 7 decembrie”, a transmis tânăra care are peste 230.000 de urmăritori pe Instagram, la fel și pe YouTube.

Totul despre Marilu Dobrescu, desemnată cel mai bun influencer din 2021 în România
Marilu Dobrescu

Marilu Dobrescu este cel mai bun influencer din 2021 în România

Probabil mulți se întreabă cine este și „de unde a apărut” Marilu Dobrescu. Nonconformista roșcată are în spate o carieră impresionantă. A fost model internațional, bifând colaborări cu nume mari din domeniul modei, precum  Michael Kors, Armani, Salvatore Ferragamo și Liu Jo.

Este și creatoarea primului serial despre mistere și criminali în serie din YouTube-ul românesc, „True Crime România”, proiect ce s-a bucurat de un succes uriaș.

Anul trecut, Cristina Ich a fost votată „Romanian Social Media Star of 2020” la E! Peoples Choice Awards.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...