Iași: Bărbat trimis în pușcărie după o lovitură fatală! Totul a pornit de la un conflict banal. Cine este agresorul

Elena Avramescu, Mihai Roșoiu 12.02.2021, 14:21
Iași: Bărbat trimis în pușcărie după o lovitură fatală! Totul a pornit de la un conflict banal. Cine este agresorul

Bărbat trimis în pușcărie după o lovitură fatală. Pedeapsă dură pentru un ieșean, acuzat că ar fi provocat moartea unui om. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Alexandru Constantin Cîrjan la 5 ani de pușcărie, pentru lovituri cauzatoare de moarte. Pe lângă asta, bărbatul a fost obligat să plătească daune morale în valoare de 14.000 de lei.

Bărbat trimis în pușcărie după o lovitură fatală

Totul a început de la un conflict banal, care a dus la moartea unui om. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat ieri pe Alexandru Constantin Cîrjan la 5 ani de închisoare, pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Instanța admite în parte acțiunea formulată în cadrul procesului penal de partea civilă I.M. Îl obligă pe inculpatul Alexandru Constantin Cîrjan să îi plătească acestei părți civile suma de 14.000 de lei, cu titlu de daune morale. Respinge celelalte pretenții formulate de parte civilă I.M. Ia act că persoanele vătămate I.M., D.M. și G.M. nu s-au constituit părți civile în cadrul procesului penal, au precizat magistrații ieșeni.

Procesul a început la data de 14 august 2020 iar la acel moment procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au decis trimiterea sa în judecată, pentru lovituri cauzatoare de moarte. În urmă cu câteva luni, Alexandru Constantin Cîrjan a intrat în atenția oamenilor legii, moment în care a fost arestat preventiv, sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis pe 3 iulie 2020 propunerea formulată de procurori.

Barbat trimis in puscarie dupa o lovitura fatala
Barbat trimis in puscarie dupa o lovitura fatala

Instanța admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Alexandru Constantin Cîrjan, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, pe o perioadă de 30 de zile, au menționat, la acel moment, magistrații ieșeni.

La data de 2 iulie 2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore a lui Alexandru Constantin Cîrjan. La sfârșitul lunii iunie, după un conflict spontan, Alexandru Constantin Cîrjan a lovit un cunoscut, iar victima a căzut și a suferit o altă leziune. La fața locului a sosit rapid un echipaj de Poliție și unul al Serviciului de Ambulanță Județean Iași. Medicii i-au acordat primul ajutor victimei, după care a transportat-o la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. dr. Nicolae Oblu” din Iași, însă, după câteva zile, medicii de la Neurochirurgie au constatat decesul victimei, datorită leziunii suferite.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...