Ianis Hagi, regretat de antrenorul lui Glasgow Rangers. Giovanni van Bronckhorst a dezvăluit cât va lipsi de pe gazon internaționalul român

Sorin Barbu 03.04.2022, 11:48
Ianis Hagi, regretat de antrenorul lui Glasgow Rangers. Giovanni van Bronckhorst a dezvăluit cât va lipsi de pe gazon internaționalul român

Vești proaste pentru Edi Iordănescu și echipa națională. Ianis Hagi nu va fi pe teren la începutul sezonului viitor. Antrenorul lui Glasgow Rangers a vorbit despre situația internaționalului român, înaintea partidei cu marea rivală Celtic. Le-a spus jurnaliștilor cât de mult regretă că nu-l va avea pe teren.

Ianis Hagi, absent la startul sezonului viitor

Un banal meci cu Stirling din 16-imile Cupei Scoției s-a transformat într-un coșmar pentru Ianis Hagi. Internaționalul român a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior și a fost operat de urgență. Inițial s-a vorbit despre o perioadă de recuperare de șase luni, dar de fapt s-ar putea să fie vorba de nouă luni.

Ianis Hagi ar putea fi inlocuit la Rangers de un alt roman
 

Antrenorul lui Glasgow Rangers vorbește foarte des despre internaționalul român și spune cât de mult îi lipsește jucătorul român. A fost întrebat de el și înainte de „Old Firm Derby”, duelul cu rivala Celtic și a dezvăluit că absența ar pute fi mult mai mare decât s-a vorbit imediat după operație.

„Este probabil ca Hagi să rateze și începutul sezonului viitor, sperăm ca recuperarea lui să decurgă fără probleme”, a declarat Giovanni van Bronckhorst la conferința de presă dinainte de Rangers – Celtic, citat de The Scottish Sun.

Glasgow Rangers e obligată să câștige derby-ul cu Celtic ca să mai spere la titlu în Scoția. În acest moment se află pe locul doi la trei puncte de lider.

Ianis Hagi a fost vizitat zilele trecute și de tatăl său. I-a spus să uite de accidentare și să muncească mult, ca să se recupereze cât mai bine. „Este puternic și a acceptat situația”, a declarat antrenorul formației Farul în presa din Scoția.

Ianis Hagi a jucat în acest campionat în 15 partide și a marcat două goluri. Dacă nu s-ar fi accidentat ar fi avut șansa unui nou transfer. Galatasaray s-a interesat de el, iar presa din Turcia a scris că baskanii pregăteau o ofertă de șapte milioane de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe