Gică Hagi l-a încurajat pe Ianis, care muncește din greu după accidentarea gravă de acum două luni. „Este foarte puternic”. Ce a spus „Regele” despre meciul România – Grecia

Sorin Barbu 28.03.2022, 16:00
Gică Hagi l-a încurajat pe Ianis, care muncește din greu după accidentarea gravă de acum două luni. „Este foarte puternic”. Ce a spus „Regele” despre meciul România – Grecia

Gică Hagi a profitat de pauza din campionatul intern, datorată meciurilor echipei naționale și a dat „o fugă” în Scoția. Și-a văzut fiul, dar a și jucat într-un meci caritabil, organizat pe stadionul „Ibrox”, arena celor de la Glasgow Rangers. „Regele” spune că Ianis muncește din greu ca să se refacă după accidentarea gravă suferită acum două luni.

Gică Hagi are mare încredere în Ianis

Au trecut două luni de când Ianis Hagi s-a accidentat. Un meci banal cu Stirling Albion, din Cupa Scoției, s-a transformat într-un coșmar. Medicii i-au spus jucătorului român că a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate, iar intervenția chirurgicală a avut loc la Londra. Verdictul? Internaționalul român va lipsi nouă luni de pe gazon.

„Ianis e bine, mental arată bine, se recuperează zi de zi. A acceptat tot şi acum munceşte din greu în fiecare zi, pentru a progresa. L-am văzut foarte bine, sper să se refacă cât mai repede. A avut o accidentare gravă, dar e puternic şi a acceptat-o. Munceşte pentru a reveni cum era înainte, era într-o perioadă ideală pentru el”, a declarat Gică Hagi la întoarcerea din Scoția.

Ianis Hagi a facut prima declaratie dupa operatia suferita la genunchi
 

Tatăl și fiul au văzut împreună amicalul România – Grecia 0-1, primul meci al echipei naționale cu Edi Iordănescu pe bancă, în funcția de selecționer.

„Ne-am uitat împreună la meci. E primul meci de pregătire, Edi trebuie să îşi facă o idee despre tot ce e în jur. Îi trebuie timp. Nu comentez problemele de lot. Sper ca în viitor să vină şi rezultatele pozitive. Avem nevoie de victorii, care să ne ducă unde am fost”, a mai spus fostul căpitan al naționalei.

Gică Hagi, spectacol pe „Ibrox Park”

Gică Hagi a participat în Scoția și la un meci caritabil dintre World Rangers şi Rangers Legends. Românul a purtat numărul 10 și a făcut spectacol alături de Luis Figo și Roberto Carlos. A fost aproape de un gol superb din lovitură liberă.

„O experienţă frumoasă, ne-am întâlnit cu foştii colegi. Am jucat din nou, chiar dacă din punct de vedere fizic e greu să mai facem faţă. Publicul a fost extraordinar. Important e că ne-am simţit bine. Le mulţumesc că ne-au invitat. Am petrecut două zile frumoase. Timpul trece, dar e bine că ne mai mişcăm”, a mai afirmat Hagi.

Echipa legendelor lui Rangers: Neil Alexander, Ronald Wattereus, Jorg Albertz, Marvin Andrews, Shota Arveladze, Kris Boyd, Ronald De Boer, Barry Ferguson, Paul Gascoigne, Alan Hutton, Nikica Jelavic, Pedro Mendes, Michael Mols, Nacho Novo, Sasa Papac, Alex Rae, Giovanni van Bronckhorst, Gregory Vignal, Rod Wallace, Craig Moore

Echipa legendelor lumii: David James, Jens Lehmann, Eric Abidal, Jose Bosingwa, Luís Figo, Nuno Gomes, Gheorghe Hagi, Kaka, Christian Karembeu, Roy MaKaay, Claude Makelele, Florent Malouda, Carlos Marchena, Predrag Mijatovic, Robert Pires, Ricardo Quaresma, Míchel Salgado, Ricardo Costa.

Urmăriți Impact.ro și pe