Ianis Hagi, curtat de Galatasaray. Jurnaliștii din Turcia au anunțat și ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Sorin Barbu 25.03.2022, 15:19
Ianis Hagi, curtat de Galatasaray. Jurnaliștii din Turcia au anunțat și ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Baskanii Galatei nu sunt deloc mulțumiți de situația de la echipă și vor să facă multe schimbări în vara acestui an. Jucătorii români vor fi în centrul atenției. Șefii formației din Turcia se pregătesc să-l cumpere pe Ianis Hagi, cu banii pe care îi vor lua pe Alexandru Cicâldău, care va pleca în Italia. Olimpiu Moruțan s-ar putea întoarce în Liga 1.

Galatasaray îl vrea pe Ianis Hagi, Moruțan se întoarce în Liga 1

Galata trece printr-o perioadă groaznică în campionat. Echipa a ajuns pe locul 15 la doar nouă puncte de locul care duce în liga a doua, în condițiile în care, la începutul sezonului, conducătorii sperau să se bată la titlu, cu Fatih Terim pe bancă.

Antrenorul echipei este acum Domènec Torrent care a primit „mână liberă” să construiască un lot puternic. Tehnicianul spaniol a făcut o listă de cumpărături și totul depinde de ce buget va avea la dispoziție.

Jurnaliștii de la Aspor scriu că gruparea din Istanbul ar vrea să ofere 7 milioane de euro pentru Ianis Hagi. Banii pentru transferul jucătorului de la Glasgow Rangers ar proveni din afacerea „Cicâldău”. Internaționalul român va pleca în vară la Sampdoria, dacă echipa rămâne în Serie A, iar italienii sunt gata să plătească 8 milioane de euro.

Cum va ajunge Ianis Hagi la AS Roma. Detaliul remarcat de presa din Italia

Ianis Hagi nu este singura țintă. James Rodriguez, fost jucător la Real Madrid și Mohamed Elneny, un fotbalist care a fost în lotul lui Arsenal sunt și ei pe lista grupării „Cim Bom Bom”.

Încep să se lămurească lucrurile și cu Olimpiu Moruțan. Fostul jucător de la FCSB va pleca de la Istanbul și ar putea ajunge din nou în Liga 1. „Galben-roşii vor fi nevoiţi să vândă jucători. S-a aflat că listă e şi Moruţan, care poate fi împrumutat. O variantă luată în calcul este revenirea în ţara sa” au scris cei de la Milliyet.

Alexandru Cicaldau si Olimpiu Morutan s-au descurcat bine in meciul cu Lazio

Moruțan a costat aproape patru milioane de euro, dar nu a convins la Galatasaray. Mă doare când văd că jucători de-ai noștri nu au reușit să se impună!”, a declarat Gică Popescu.

Urmăriți Impact.ro și pe