Ianis Hagi nu a reuşit să aducă victoria pentru Rangers. Ce s-a întâmplat cu românul la începutul partidei cu Aberdeen

Stan Filon, Paul Dobrescu 28.10.2021, 12:14
Ianis Hagi nu a reuşit să aducă victoria pentru Rangers. Ce s-a întâmplat cu românul la începutul partidei cu Aberdeen

Ianis Hagi a suferit împreună cu echipa sa în ultimul meci din Premiership, unde Rangers a terminat la egalitate partida disputată pe teren propriu împotriva Aberdeen. Românul nu s-a remarcat mai deloc în meci, deși a fost integralist.

Ianis Hagi nu a reuşit să aducă victoria pentru Rangers

Rangers a înregistrat o nouă remiză pe teren propriu, după ce a terminat partida disputată în compania celor de la Aberdeen cu scorul de 2-2. Cei de la Rangers au suferit însă pe tot parcursul meciului și au fost la un pas să piardă partida.

Cei de la Aberdeen au început în forță partida, iar în minutul 16 conduceau deja cu 2-0, prin reușita lui Christian Ramirez și a lui Scott Brown. Rangers a forțat puțin și a revenit destul de repede în meci. Alfredo Morelos a redus din diferență în minutul 20 după un assist al lui James Tavernier, dar jocul ofensiv al echipei antrenate de Steven Gerrard a arătat multe slăbiciuni în continuare.

Ianis Hagi nu a reusit sa aduca victoria pentru Rangers
Ianis Hagi nu a reusit sa aduca victoria pentru Rangers

Evoluție ștearsă a românului

Rangers a reușit egalarea scorului de pe tabela de marcaj de-abia în minutul 81, în urma unui penalty transformat de același James Tavernier. Echipa lui Ianis Hagi a înregistrat astfel al doilea meci la rând terminat la egalitate, pierzând puncte importante.

Rivalii de la Celtic nu au stat cu mâinile-n sân și au profitat de pașii greșiți ai celor de la Rangers, astfel încât s-au apropiat la doar două puncte de liderul Rangers, care are în prezent 24 de puncte din 11 meciuri disputate.

Ianis Hagi a fost acum destul de șters în meci, nereușind să facă mai nimic, deși a jucat toate cele 90 de minute, spre deosebire de etapa trecută, când Rangers a învins-o în deplasare pe St. Mirren cu scorul de 2-1. Atunci, românul a scos penalty-ul din care Kemar Roofe a egalat și a fost considerat cel mai bun jucător de pe teren de către o parte a presei scoțiene.

”Cel mai bun jucător al lui Rangers astăzi și jucătorul de la care te așteptai oricând să facă ceva. A obținut penalty-ul din care Roofe a egalat”, a notat Football Scotland. Chiar și tehnicianul Steven Gerrard spunea atunci că Ianis Hagi s-a maturizat mult de când a venit în Scoția și a lăudat prestația sa din meciul cu St. Mirren.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...