Ianis Hagi, mesaj fără precedent din partea antrenorului său. I-a cerut să fie bărbat adevărat

Beatrice Dumitru 25.10.2021, 13:29
Ianis Hagi, mesaj fără precedent din partea antrenorului său. I-a cerut să fie bărbat adevărat

Ianis Hagi a jucat 78 de minute pentru Rangers în meciul din deplasare cu St.Mirren, câștigat de echipa internaționalului român cu scorul de 2-1. Internaționalul român a fost desemnat „cel mai bun jucător” al formației din Glasgow și l-a impresionat pe antrenorul Steven Gerrard.

Ianis Hagi, mesaj impresionant de la Steven Gerrard

În cele 78 de minute în care s-a aflat pe teren, Ianis Hagi a avut o prestație foarte bună. Hagi a obținut penalty-ul din care echipa sa a egalat scorul pe tabelă, prin Roofe. Morelos a marcat golul victoriei. La finalul partidei, antrenorul Steven Gerrard a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi.

Steven Gerrard îl consideră pe internaționalul român unul dintre cei mai buni jucători ai lui Rangers și este de părere că Ianis Hagi a înțeles în ce campionat a venit. Rangers se află pe primul loc al clasamentului după zece etape, cu 23 de puncte, în timp ce rivala Celtic ocupă poziția a patra, cu 19 puncte.

Ianis ni s-a alăturat când era foarte tânăr. Este încă foarte tânăr, dar este foarte important că am schimbat felul în care arată din punct de vedere al profilului său. El a înțeles în ce campionat a venit și că trebuie să se remarce pentru a fi luat în seamă. Că trebuie să fie curajos și să devină un bărbat adevărat.

Fără nicio îndoială, indiferent cât timp va rămâne aici, va da totul, se va lupta. Știm cu toții ce calități are Ianis, iar azi a avut o prestație de excepție în majoritatea timpului”, a declarat Steven Gerrard la finalul partidei.

Ianis Hagi, mesaj impresionant de la Steven Gerard
Ianis Hagi, lăudat de antrenorul său de la Rangers, Steven Gerrard

Nota primită de Ianis Hagi după partida St Mirren – Rangers

Ianis Hagi a fost notat de Footballscotland cu nota opt, cea mai mare primită de jucătorii echipei lui Steven Gerrard. Cel care a marcat golul victoriei, Alfredo Morelos, a fost notat cu șapte. Publicația scoțiană a scris că Hagi este capabil să facă oricând ceva pentru a-și ajuta echipa.

Datorită prestațiilor sale din ultima perioadă și a golului marcat împotriva Germaniei, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022, Ianis Hagi a intrat în vizorul mai multor echipe de top din Europa. Sevilla, Lazio și Borussia Dortmund l-ar dori pe internaționalul român.

Și Jose Mourinho ar vrea să-l aducă pe Ianis Hagi la Roma, italienii fiind dispuși să plătească 20 de milioane de euro pentru transfer. Antrenorul portughez este încântat de faptul că fotbalistul român poate juca pe mai multe posturi și lovește mingea la fel de bine cu ambele picioare. În acest moment, cota de piață a lui Ianis Hagi este de 17 milioane de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...