Ianis Hagi, declarații surpriză despre tatăl său. Cum i-a încurcat cariera

Andrei Cezar 01.09.2020, 15:10
Ianis Hagi, declarații surpriză despre tatăl său. Cum i-a încurcat cariera

Ianis Hagi se află într-un moment bun la Rangers. A marcat un gol în ultimul meci contra celor de la Hamilton, aflându-se la prima reușită din noul sezon, ceea ce i-a mai luat din presiunea purtată pe umeri.

Recent, Hagi Jr. a acordat un interviu pentru revista Viitorul în care a vorbit despre atmosfera de la echipa de club, momentele unice trăite la Campionatul European U21 și despre presiunea numelui pe care îl poartă.

Ianis Hagi, declarații surpriză despre tatăl său

Hagi Jr a venit în această vară la Rangers ca o mare speranță. Atât numele, cât și talentul lui i-au făcut pe scoțieni să tresară la fiecare atingere a sa de balon. De aceea, mijlocașul român are o relație specială cu fanii lui Rangers.

„E extraordinar. Fanii noștri trăiesc pentru Rangers sută la sută și ne transmit și nouă asta. M-au primit senzațional, ce-și poate dori din acest punct de vedere un tânar fotbalist?”, a spus Ianis Hagi pentru sursa citată.

Ianis este conștient de așteptările pe care le au toți de la el și consideră că numele Hagi crează o presiune suplimentară asupra sa.

„Să știi că ușor nu e să fii băiatul lui Gheorghe Hagi. Greutatea numelui, plus exigența lui. Bine, el în general e exigent, dar cu mine era și mai și! Sunt conștient că atunci când cineva se uită la mine, mă compară cu el, dar eu sunt Ianis și caut să am stilul meu și drumul meu în viață”, a mai declarat Ianis Hagi.

Ianis Hagi, declarații surpriză despre tatăl său. Cum i-a încurcat cariera
Ianis Hagi, declarații surpriză despre tatăl său. Cum i-a încurcat cariera

Hagi Jr, momente de neuitat la Campionatul European U21

Fotbalistul român și-a adus aminte cu plăcere de meciurile memorabile de la Campionatul European U21, atunci când România a demonstrat că poate obține rezultate spectaculoase în fața celor mai bune echipe din Europa.

„Am rămas cu un sentiment de neuitat. Mi-am dorit de mic să trăiesc astfel de clipe. Până la urmă, asta înseamnă momentul de vârf al unui fotbalist: bucuria, succesul. Și, când joci pentru echipa națională, să faci o țară fericită. Tocmai de asta îmi doresc să retrăiesc asemenea clipe și cu prima noastră reprezentativă”.

Urmăriți Impact.ro și pe