Gheorghe Hagi, probleme de sănătate. De ce s-a retras de la Viitorul. Dezvăluiri în premieră

Stan Filon 01.09.2020, 10:27
Gheorghe Hagi, probleme de sănătate. De ce s-a retras de la Viitorul. Dezvăluiri în premieră

Gheorghe Hagi a surprins pe toată lumea când a anunțat că se retrage de pe banca tehnică a Viitorului, echipă pentru care a făcut totul, în ultimii ani. Decizia luată de Regele fotbalului românesc se pare că are legătură cu probleme personale sau chiar probleme de sănătate.

Cornel Dinu spune că Gheorghe Hagi ar fi bolnav

Cel care a avansat teoria că Gheorghe Hagi ar fi făcut un pas în spate de la Viitorul Constanța din cauza problemelor de sănătate a fost Cornel Dinu. Fostul fotbalist, actual analist la postul de televiziune Telekom Sport, a vorbit în direct despre zvonurile pe care el le-a auzit, la rândul său.

„Hagi nu avea răbdare vizavi de antrenor atât timp cât el era totul acolo. Era omul care se consumă de la 8 dimineața până la 11 seara. Hagi e cam singurul care dă înapoi fotbalului ceea ce fotbalul i-a dat lui. E un caracter foarte frumos, e temperamental.

Cornel Dinu spune că Gheorghe Hagi ar fi bolnav
Cornel Dinu spune că Gheorghe Hagi ar fi bolnav

”Poate să aibă o anumită suferință medicală”

Absența lui de acolo este exact că vorba aceea: «Când pisica nu-i acasă, șoarecii sunt pe masă». Hagi știa să facă pregătire, avea atitudine. Aduceți-vă aminte cum ardea pe marginea terenului. Ceva se petrece cu el. Sper să nu fie ce am auzit, să aibă și el, săracul, un moment de decădere. Poate să aibă o anumită suferință medicală. Îi doresc numai sănătate”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Gheorghe Hagi s-a retras de pe banca tehnică a Viitorului printr-un comunicat sec. „Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 – 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României.

Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori.

Împreună cu președintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanța, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-și cunoaște echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1″, preciza un comnicat emis de Gheorghe Hagi.

În acest sezon, a fost adus ca înlocuitor spaniolul Ruben de la Barrera. Acesta nu a reușit încă să câștige vreun meci cu Viitorul, în primele două etape.

Urmăriți Impact.ro și pe