Ianis Hagi a semnat. A apărut pe site-ul oficial, cu tricoul în brațe. „Abia aștept”

Badea Violeta 15.12.2022, 22:33

Accidentat la genunchi, Ianis Hagi a dat o lovitură uriașă chiar înainte de finalul anului 2022. Internaționalul român a semnat prelungirea contractului cu Rangers. Iată ce a declarat mijlocașul pentru pagina oficială a fostei campioane a Scoției!

Ianis Hagi și-a prelungit contractul cu Rangers

Ianis Hagi, în vârstă de 24 de ani, nu a evoluat deloc în acest an, dar oficialii lui Rangers au ţinut cu dinţii de „perla” lor și au refuzat să o vândă. Mai mult, aceștia i-au oferit un nou contract.

Celebrul club scoțian a făcut anunțul oficial joi, pe data de 15 decembrie, pe rețelele sociale. Internaționalul român s-a declarat bucuros că a bătut, din nou, palma cu Rangers și a precizat că mai are foarte multe lucruri de arătat.

„Istoria pe care o are acest club te împinge în fiecare zi, pe teren și în afara terenului, să fii un jucător mai bun și o persoană mai bună.

Îmi place să cred că am lăsat ceva în urma mea și le-am oferit amintiri foarte bune fanilor, dar încă simt că nu am făcut tot ce îmi doresc.

Mai am o mulțime de lucruri de arătat și de oferit acestui extraordinar grup de oameni de la Rangers, precum și fanilor. Abia aștept să revin!”, a precizat fiul lui Gheorghe Hagi, pentru site-ul oficial al clubului scoțian.

„Va fi un mare atu pentru noi”

Noul antrenor al lui Rangers, Michael Bale, s-a declarat încântat de faptul că-l va avea la dispoziție pe Ianis Hagi. Tehnicianul este convins că internaționalul român se va impune în echipa pe care o antrenează.

„Sunt încântat atât pentru Ianis, cât și pentru club, că a convenit acest nou contract cu noi. Este cineva care a avut un impact masiv atât pe teren, cât și în afara acestuia.

Va fi un mare atu pentru noi când se va întoarce după accidentare. Personalitatea lui și profesionalismul remarcabil sunt importante pentru grupul nostru și aștept cu nerăbdare să lucrez cu el și mai aproape odată ce se întoarce”, a spus și Michael Bale.

În prezent, mijlocașul trage tare pentru a se recupera după accidentarea suferită la începutul acestui an. Amintim că Ianis Hagi și-a rupt ligamentele încrucișate în meciul jucat de Rangers cu Stirling în șaisprezecimile Cupei Scoției, motiv pentru care a trebuit să se opereze.

Citește și Ce s-a aflat despre Elena, iubita lui Ianis Hagi. Cei doi s-au afișat împreună în Scoția!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...